Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Ετοιμάζονται για ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ με τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ...


Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, στρατιωτικές δυνάμεις του συριακού καθεστώτος ετοιμάζονται να προελάσουν προς αναμέτρηση με τους Τούρκους, οι οποίοι προσπαθούν να φτάσουν στην πόλη El Bab, όπου διαγράφεται ως σημείο της μεγάλης σύγκρουσης.
Με την έγκριση των ΗΠΑ κι ενώ η τουρκική επιχείρηση «Ασπίδα του Ευφράτη» βρίσκεται στην 36η μέρα εφαρμογής της, οι συνδυασμένες δυνάμεις των Τούρκων και του Συριακού Απελευθερωτικού Στρατού θα κατευθυνθούν νότια προς την El Bab με σκοπό να διώξουν τους Τζιχαντιστές. Κατά τα λεγόμενα των Τούρκων ανταποκριτών, όμως, η Δαμασκός αντιδρά  έξαλλη αποστέλλοντας ισχυρές δυνάμεις στην El Bab από το Χαλέπι, όπου είχαν υποχωρήσει άτακτα για να ανασυνταχθούν μετά την παράλληλη επίθεση Σύριων, Ρωσικών και Λιβανέζικων δυνάμεων.
Με την επικείμενη σύγκρουση να πλησιάζει στο άμεσο μέλλον, τα τουρκικά στρατεύματα έχουν στείλει και εξακολουθούν να προωθούν δυνάμεις κατά της Συρίας, παρά τις προειδοποιήσεις των Ρώσων. Η κυβέρνηση της Τουρκίας αλλά και πολλά μέλη του δημοσιογραφικού δυναμικού της εμφανίζονται εξαιρετικά ανήσυχοι, διότι πλέον πρόκειται για μια υπόθεση από την οποία δεν θα αποχωρήσουν εύκολα.







voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου