Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Η Ελλάς εάλω!!!!! Η Ελλάς πεθαίνει!!!!!


greek_flag_dark_sky
Και τελικά είναι πράγματι τραγικό να μιλάμε για την απόλυτη διαστροφή που ζει αυτή η Χώρα!!!!
Από παλαιά ακούγαμε πως η Ελλάς είναι η κοιτίδα της Δημοκρατίας, έδωσε τα φώτα του πολιτισμού σε όλο τον κόσμο! Η Ελλάς ΔΕΝ πεθαίνει!!!!! Σήμερα οι Έλληνες τι έπαθαν;
Τι βιώνει ο Έλληνας; Τι ζητά ο Έλληνας; Θέλει την Ευρώπη που είναι σήμερα ή την Ευρώπη που βιώνει στην νυχτερινή ονείρωξη του; Θέλει να είναι ……αριστερός με δεξιές τσέπες , και να ζει ως ο περιούσιος λαός στην ανθρωπότητα ή πρέπει απλά να καταλάβει που είναι; Γιατί όντας ως ηλίθιος λαός πιστεύει τον κάθε πρακτοράκο των ξένων που του εμφανίζεται ως μεσσίας; Ερωτήματα που ουσιαστικά κανείς δεν θέλει να απαντήσει!
Κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος ο ολετήρας του Έθνους, το αμερικανάκι της κ. Τσαντ που από δόλο μας έβαλε στην δίνη της κρίσης, είναι και …….σοσιαλιστής!!!!!! Είναι συνταξιούχος πρωθυπουργός του Λεφτά υπάρχουν!!!!!! Αυτός ο απόλυτα δοσίλογος που τρέμει μήπως βγουν στον αέρα αυτά που έκανε με την ΕΛ. Στατ. και τον Γεωργίου!!!
Πολιτικός Ανήρ 1!!!!
Πολιτικός Ανήρ 2! Αντώνης Σαμαράς!!!!! Ο πολιτικός που θα έσκιζε τα μνημόνια!!!!! Ο φερέλπις πολιτικός ανήρ της κεντροδεξιάς που θα ……επαναδιαπραγματευόταν τους όρους του μνημόνιου!!!!!!! Τραγικός!!!!! Πιστός στις εντολές των αφεντικών του, των πρωτεργατών της κατάστασης που ζούμε, το αλήστου μνήμης σημιτικό παρακράτος!!!! Ο υπουργός οικονομικών του και μετέπειτα διοικητής της τράπεζας της Ελλάδος , που αδιάντροπα προτάθηκε και ως σωτήρας μας από το παρακράτος ήταν το δεξί του χέρι!!!! Ως πρόεδρος της ΝΔ ΔΕΝ διάβασε το βιβλίο του Παπαθανασίου , υπουργού οικονομικών πριν από το Μνημόνιο που έλεγε το τι έχει συμβεί!!!!! Στο ίδιο κόμμα είναι! Στο ίδιο υπουργικό συμβούλιο ήταν μέλη παλαιότερα! Αυτός ο πολιτικός που για να ανέβει στην κυβέρνηση συνεργάστηκε με το Πασοκ του Βενιζέλου!!!!! ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ!!!!!!!! Όσο κι αν προσπάθησε, όσο κι αν στο τέλος κάτι έκανε, απλά έστρωσε τον δρόμο με ροδοπέταλα για τον επόμενο πολιτικό Ανήρ!!!!
Πολιτικός Ανήρ 3!!!!!! Ο ορισμός της κολοτούμπας!!!! Το απόλυτο μηχανάκι της αμερικανικής διπλωματίας!!!!! Το κακό παιδί των καταλήψεων με το αριστερό πρόσημο που θα έφερνε την ……αλλαγή!!!!! Ο ιδρυτής του κινήματος : «Όχι στην Γραβάτα»!!!!!! Αυτός που κατάφερε το ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού να το κάνει ΝΑΙ!!!!! Ο Μάγος αυτός που έφερε τα capital controls στην χώρα!!!!! Το απίστευτο αυτό πρακτοράκι του κατεστημένου που έκανε το μεγάλο βήμα της απαξίωσης της αριστεράς στα μάτια του Λαού!!!! Ο απόλυτος πράκτορας των Αμερικάνων!!!! Άρα τι; Κατάφερε να απαξιώσει τα πάντα!!!!!!!!!! Από τον αγαπημένο σας κατακαμμένο και τους Σανελ , που σίγουρα θα χαθούν στις επόμενες εκλογές, πληρώνοντας το δυσανάλογο μερτικό τους στην συμμετοχή τους στο τραγικό αυτό δημιούργημα που λέγεται κυβέρνηση, μέχρι το αριστερό προσωπείο της κεντροαριστεράς!!!!
Πολιτικός ανήρ 4! Ο Μητσοτάκης!!!! Χαχαχαχαχχαχα!!!! Μόνο ως αστείο ακούγετε αυτό!!! Κι όμως η δεδομένη μακακία του ελληνικού λαού θα τον κάνει πρωθυπουργό! Τον πιο ανίκανο!!!! Αυτόν που φαίνεται , που όλοι γνωρίζουμε πως είναι όργανο της γερμανικής πολιτικής σκηνής!!!! Ο απόλυτος ηλίθιος!!!! Ο GAP της Δεξιάς!!!! Ο βλαμμένος της Μαρίκας που ούτε η ίδια δεν το πίστευε!!!!!!
Λοιπόν αυτή είναι η κατάσταση!!!! Αυτό είναι το παρελθόν, το παρών και το μέλλον αυτής της Χώρας!!!!!! Μιας χώρας που ουσιαστικά ειρηνικά κατακτάται από τις ορδές των ισλαμιστών που έρχονται στην χώρα, ενώ η νεολαία της μαραζώνει στην ανεργία του φραπέ και του ποδόγυρου!!!! Οι άξιοι φεύγουν, γίνονται η κινητήρια δύναμη ανάπτυξης άλλων κρατών και εμείς εδώ σαπίζουμε με απαξιωμένη την περιουσία μας, και ουσιαστικά βαλτώνουμε στην απαξίωση της ίδιας της ……Δημοκρατίας!!!!!
Λύσεις ακραίες φαντάζουν μονόδρομος!!!! Εύχομαι να μην πάμε σε αυτά τα μονοπάτια!!!!!! Φτάσαμε στο Dead end!!!!! Σύντομα θα τεθούν διλλήματα…… Καταστάσεις που οδηγούν στο αίμα……. Και πάντα με δεδομένο την παρουσία όλων αυτών των προσφύγων!!!!
Ελπίζω από καρδιάς να πέσω έξω!!!!! Μακάρι!!!! Ειδάλλως μια είναι η φωνή που θα ακουσθεί!!!!!
Η Ελλάς εάλω!!!!! Η Ελλάς πεθαίνει!!!!!





hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου