Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Νέος ΤΡΟΜΟΣ των ΤΟΥΡΚΩΝ! Απίστευτες ΕΙΚΟΝΕΣ...


Άνοιξαν οι πύλες του Βαπτηστηρίου και του λεγόμενου Çile Odası, (Κελί Δοκιμασίας), στην Τουρκία. Στο σημείο οι επιστήμονες έμειναν έκθαμβοι από την ανακάλυψη μιας μοναδικής περίτεχνης τοιχογραφίας της Παναγιάς με τον Ιησού Χριστό στην στοργική αγκαλιά της.
panagiasoymelasep
Η ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού της Τουρκίας, που είναι υπεύθυνο για την ανακαίνιση της ιεράς ελληνορθόδοξης σταυροπηγιακής μονής της Παναγιάς Σουμελά, δήλωσε πως μετά από 16 χρόνια των εργασιών ανακαίνισης οι ειδικοί ερευνητές εισήλθαν για πρώτη φορά στο Βαπτηστήριο της μονής και στο Çile Odası. Εκεί λοιπόν είναι που ανακαλύφθηκε η περίτεχνη τοιχογραφία της Παναγίας που δεν είχε δει το φως του ήλιου από την εποχή της Γενοκτονίας των Ποντίων και του Μεγάλου τους Διωγμού.
Πέραν της εικόνας αυτής βρέθηκαν και πολλά Ιερά Βιβλία καθώς και κειμήλια αμύθητης αξίας που προκαλούν δέος σε κάθε άνθρωπο ασχέτως θρησκεύματος.
Σήμερα η Παναγία Σουμελά φανερώνει ξανά την παρουσία της ίδιας της Παναγίας με πολλά σημάδια. Κάθε σπιθαμή εδάφους στην Τουρκία τους θυμίζει το ελληνορθόδοξο παρελθόν του.






voicenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου