Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΝΙΚΟΣ στην ΑΓΚΥΡΑ! Ετοιμάζεται ΝΕΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ...


Ο συνταγματάρχης ε.α. Ατίλα Ουγκούρ δήλωσε στο τουρκικό τύπο ότι «μετά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου και τον «εφησυχασμό» της νίκης που βιώνουμε, έχουν ξεκινήσει  ήδη οι προετοιμασίες για μια δεύτερη προσπάθεια».
Η δήλωση αυτή έγινε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Yeni Safak.
Ο Ουγκούρ δήλωσε επί λέξη  ότι «προειδοποιώ ολόκληρη την Τουρκία μέσω εσάς, ότι το κίνημα αυτό εάν δεν το πράξει η  Feton ( οργάνωση του Γκιουλέν)  θα το πράξει κάποιος άλλος , δεν αντέχουμε  πάρα πολύ από τον  πόλεμο με τον  PKK  μέσα στην χώρα ».
«Ετοιμαστείτε για μια δεύτερη προσπάθεια και πολύ γρήγορα μάλιστα , αυτό το λέω  έχοντας μια πολύ σαφή γνώση….ότι  η δεύτερη απόπειρα θα είναι πιο αιματηρή από την πρώτη. Σήμερα ακόμα θριαμβολογούμε αλλά  προειδοποιώ την Τουρκία μέσα από εσάς,  για τα επερχόμενα γεγονότα».
Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται , το χάος θα ξεκινήσει από το νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας.
«Η φωτιά θα ξεκινήσει  πιθανότατα από τις περιοχές  Şemdinli, Yüksekova, ή το Κιζίλτεπε. Εδώ θα πεθάνουμε 15-20 άτομα. Εκεί θα πεθάνουν χιλιάδες», είπε ο ίδιος.
Εκφράζει κάποια πληροφόρηση που έχει ή τους φόβους του Τούρκου Προέδρου; ή απλά είναι ‘διαρροή’ του Ερντογάν για να δικαιολογήσει την έλλειψη ελευθερίας που επικρατεί στη χώρα; 






voicenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου