Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

“Έκανα διαπραγματεύσεις για τα Ίμια με ανύπαρκτο Στόλο”!!! Τι είπε για τους Αμερικάνους


Screen-Shot-2016-06-15-at-13.07.42-634x330
20 χρόνια μετά,ο Θεόδωρος Πάγκαλος,ΥΠΕΞ εκείνο το βράδυ, αποφάσισε να προβεί σε ανυπόστατες αποκαλύψεις! Ο Πάγκαλος μίλησε -ξαναμίλησε δηλαδή- έριξε όλη την ευθύνη για την κλιμάκωση στον τότε ΥΕΘΑ Γεράσιμο Αρσένη και υποστήριξε ότι οι Αμερικανοί θα μπροούσαν να “μπλοκάρουν” οποιαδήποτε ελληνική στρατιωτική επιχείρηση.
Ο κ.Πάγκαλος λεει φοβερά πράγματα κατά των ΕΔ! Υποστηρίζει ότι έκανε διαπραγματεύσεις με ανύπαρκτο Στόλο! Κάτι που είναι γνωστό ότι δεν είναι αληθεια!
Ο κ.Πάγκαλος στην συνέντευξή του αναφέρεται σε δυο νεκρούς: στον Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ και στον Γεράσιμο Αρσένη! Κανείς από τους δύο δεν μπορεί πια να τον επιβεβαιώσει ή να τον διαψεύσει.
Τι είπε για τους Αμερικάνους
«Μου λέει «δεν ήταν δύο αμερικανικά πλοία εκεί περα»; Λέω ναι, αυτά παρακολουθούσαν τις κινήσεις των πλοίων της Τουρκίας και της Ελλάδας. Ναι, μου λέει, αλλά πέραν αυτού, είχαν ηλεκτρονικά μηχανήματα με τα οποία είχαν διαλύσει τον ηλεκτρονικό ορίζοντα. Δηλαδή, μόλις αποφασίζατε να ρίξετε εσείς ή Τούρκοι ή και οι δύο τους πυραύλους σας θα πήγαιναν όλοι στη θάλασσα» τόνισε, εξηγώντας πως τα δύο πλοία του Αμερικανικού Ναυτικού, τα οποία έπλεαν στην περιοχή των Ιμίων θα μπλόκαραν με τα συστήματα που διέθεταν τα ελληνικά οπλικά συστήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου