Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Διασπάται ο ΣΥΡΙΖΑ! «Θα ρίξω την κυβέρνηση αν περνά από το χέρι μου…»


Εσωκομματικές διαμάχες προκαλούν τριβές στην κυβέρνηση, με βουλευτές και υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ να εναντιώνονται σε αρκετές αποφάσεις της. 
Μάλιστα σήμερα ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός, προκάλεσε αίσθηση σχολιάζοντας πως θα ρίξει την κυβέρνηση αν περνά από το χέρι του, σε περίπτωση που χτιστεί ακόμη ένα all inclusive ξενοδοχείο.
Αφορμή για την εν λόγο δήλωση, στάθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρές επιχειρήσεις, χάριν των  all inclusive ξενοδοχείων.
Ο βουλευτής ερωτήθηκε τι θα συμβεί αν πάει κάποιος στη Κω και επιχειρήσει να κατασκευάσει ένα τέτοιου τύπου ξενοδοχείο, με τον ίδιο να απαντά πως: «Εγώ το είπα. Σαν αριστερός βουλευτής, αν γίνει τέτοιο πράγμα στην Κω, και την κυβέρνηση θα ρίξω αν περνάει από το χέρι μου. Δηλαδή είναι κάποια πράγματα που, εντάξει, πρέπει να υπάρχουν και όρια».
 «Οποιος δίνει λεφτά θα κάνει όπου θέλει, ό,τι θέλει; Αν δηλαδή πάει κάποιος στην Κάλυμνο και διαθέσει τόσα εκατομμύρια και πει θέλω να φτιάξω ιχθυοκαλλιέργειες στο νησί, θα του το εγκρίνουν; Μα η Κάλυμνος έχει πρόβλημα με τις ιχθυοκαλλιέργειες» δήλωσε στην συνέχεια ο κ. Καματερός.







voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου