Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

72 ώρες σε επαγρύπνηση …!


planet-earth

Την προηγουμένη φορα που αναγκάστηκα να μιλήσω για λούπα είχαμε το θέμα αεροπλάνου …και μετά εξέλιξη σεισμού στην Κρήτη με 5,5 !
Το μοτίβο αν και εξελίχθηκε όπως αναμενόταν ..τελικά δεν σταμάτησε και συνεχίζει να δίνει κάποια περίεργα γεγονότα!
Η είδηση με τους ομογενής στην Αλβανία και το λεωφορείο με ανησύχησε αλλά θεώρησα σωστό να περιμένω!
Σε συζήτηση με τον Ζαχαρία είδαμε κάποιες περίεργες μετρησεις σε θέματα επιταχύνσεων σε μικρούς σεισμούς που έχουν δοθεί σήμερα !
Αν και η Αιτνα έχει βοηθήσει πολυ με τις εκρήξεις της…για αυτό και το ευτυχές 5,3 στην θάλασσα στην νότια Κρήτη βάση θεωρεία τσιαπα …δεν μας δίνει την απόλυτη σιγουριά ότι δεν θα ξαναδώσει κάτι το ίδιο στην Ελλάδα..δηλαδή 5,3+ ..έχει ξαναγίνει στο παρελθόν να σπάσει στα δυο το φαινόμενο…πάντα προς όφελος της Ελλάδας!
Εδώ έρχεται και το περίεργο τώρα του άρθρου που βγήκε αμέσως μετά το αεροπλάνο…και μιλούσε για τα μηχανάκια που θα τρελαθούν…το Θα δημιουργηθεί ένα πολύ παράξενο φαινόμενο της επόμενες μέρες !
Για αυτό λοιπόν για να έχουμε την συνείδηση μας σε ετοιμότητα αναφέρω ,,,, ότι χωρις να έχουμε νέο πεδίο … νέα λούπα ολοκληρωμένη και αψηφώντας διάφορες θεωρίες που κανονικά θα έπρεπε να επαναπαυτούμε…. θα δωσω μια για πρώτη φορά πρόβλεψη μέσα από αριθμούς και μετρήσεις όπως είναι η αύξηση της επιτάχυνσης των μικρών σεισμών στην χώρα μας !
72 ώρες λοιπόν πιθανότητα σεισμού 5,2+ στην Ελλάδα !
Για να κατανοήσουμε ..αυτό γράφεται γιατί οι πιθανότητες να συμβεί είναι αμελητέες …είναι ένα κανονικό κείμενο ..με πλήρη επεξήγηση και δεν είναι ένα αλληγορικό κείμενο πεδίου…έχει βγάλει συμπεράσματα γραμμικά και μετρήσεις γραμμικές και όχι χαοτικές !
Αν δεν υπήρχαν τα παράξενα φαινόμενα στις μετρήσεις …δηλαδή τα μηχανάκια να ακολουθούν ένα φαινόμενο…και δεν είχε γραφτεί το άρθρο ..παράξενο φαινόμενο κοκ…δεν θα έκανα αυτή την δήλωση σήμερα (για όσους έχουν κατανοήσει πιο πολύ τι συμβαίνει με κάθε μας πράξη ,σκέψη,κίνηση ,απόφαση κοκ)
Αυτά ..χωρίς κανένα άγχος γράφηκε για να δηλωθεί στο πεδίο!
Stranger,,,Θαλλασα..






katoxika nea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου