Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ κορβέτα Serpukov»Φορτωμένη» με Πυραύλους«Kalibr»!!![ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ]




ΤΩΡΑ!!!Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ

κορβέτα Serpukov»Φορτωμένη» με Πυραύλους«Kalibr»!!![ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ]



Σήμερα νωρίς το πρωί δυο άλλα ρωσικά πολεμικά πλοία πέρασαν από τον Βόσπορο και ανοίχτηκαν στην θάλασσα του Μαρμαρά με κατεύθυνση τον Ελλήσποντο και το Αιγαίο Πέλαγος.

Συγκεκριμένα η κορβέτα Serpukov, με νούμερο 603  που μεταφέρει πυραύλους «Kalibr και το ρωσικό πολεμικό πλοίο Alexander Otrakovsky, με νούμερο 031, έχουν ήδη σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ ανοιχτεί στο Αιγαίο Πέλαγος.

Ο Πούτιν είχε στείλει την Κορβέτα «ZELENY DOL (602)» στη Μεσόγειο πρίν λίγο καιρό…Είναι η Κορβέτα που χτύπησε με «Kalibr» τη Συρία! (video)



Η κορβέτα Zeleny Dol (φώτο περνώντας το Βόσπορο ) του στόλου της Μαύρης Θάλασσας πέρασε τα Στενά για να αναλάβει την εκτέλεση καθηκόντων της ναυτικής δύναμης αποστολή της Ρωσίας στη Μεσόγειο», δήλωσε ο Vyacheslav Trukhachev.

Πρόσθεσε ότι η κορβέτα θα διεξάγει εργασίες στη Μεσόγειο για δεύτερη φορά. …Η ακρίβεια είναι ότι βγήκε για πρώτη φορά μετά τις δοκιμές πρίν από λίγο καιρό.

Ο τύπος Μια Buyan-Μ Corvette έχει εκτόπισμα 949 τόνων και μέγιστη ταχύτητα 25 κόμβων. Είναι οπλισμένοι με Kalibr (SS-N-27) anti-ship βλήματα, 100 mm και 30 mm όπλα, καθώς και Igla-1M πυραύλων αεράμυνας.

. Στις 16 Νοεμβρίου 2015 το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε πως οι κορβέτες βλημάτων ZELENY DOL (602) και SERPUKHOV (603) ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις κρατικές δοκιμές αποδοχής στη ναυτική βάση του Νοβοροσίσκ, ενώ δύο ημέρες αργότερα προσέθεσε πως κατέπλευσαν στη Σεβαστούπολη, κύριο ναύσταθμο του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας.

Πρόκειται για την τέταρτη και πέμπτη κορβέτα του Έργου 21631 Buyan-M, με σύστημα βλημάτων πολλαπλού ρόλου Kalibr-NK, όπως η τριάδα πανομοιότυπων πλοίων του στολίσκου της Κασπίας που συμμετείχε στις επιθέσεις με βλήματα 3M14T κατά στόχων στο έδαφος της Συρίας, στις 7 Οκτωβρίου και στις 20 Νοεμβρίου 2015. Οι κορβέτες αυτές είναι οι ελαφρύτερες μεταξύ τεσσάρων σύγχρονων τύπων σε υπηρεσία με το ρωσικό πολεμικό ναυτικό (VMF) ή υπό παράδοση



Στις 20 Νοεμβρίου 2015 οι τρεις κορβέτες τύπου Buyan-M και το DAGESTAN (693) του Έργου 11661 εξαπέλυσαν 18 βλήματα 3Μ14Τ από την Κασπία εναντίον 7 στόχων στις επαρχίες Ράκα, Ιντλίμπ και Χαλεπίου, τους οποίους έπληξαν σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας. Τα ίδια πλοία είχαν εξαπολύσει 26 βλήματα εναντίον 11 στόχων στις 7 Οκτωβρίου

Οι ειδικοί αποκαλούν την Τετάρτη της 7ης Οκτωβρίου ενός είδους ιστορική ημέρα: είναι η πρώτη μαχητική χρήση ρωσικών στρατηγικών μη πυρηνικών όπλων.

Οι βαλλιστικοί πύραυλοι μεγάλου βεληνεκούς του συστήματος «Kalibr-NK» είναι μία από τις πιο μυστικές ρωσικές κατασκευές. Τα χαρακτηριστικά που δημοσιοποιήθηκαν επίσημα, αφορούν την εξαγώγιμη εκδοχή του πυραύλου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από ανοικτές πηγές, οι πύραυλοι 3М-14 «Kalibr» έχουν βεληνεκές σε θαλάσσιους στόχους μέχρι 350 χλμ, σε χερσαίους – περίπου 1,5 χιλ. χλμ, ενώ σε πυρηνική εκδοχή μπορούν να χτυπήσουν στόχους σε απόσταση των 2,6 χιλ. χλμ.

Με πυραύλους «Kalibr» εξοπλίζονται πλοία όλων των ρωσικών στόλων. Με άλλα λόγια, κατ’ ανάγκην η Ρωσία από τη λεκάνη της Κασπίας θάλασσας μπορεί να χτυπήσει με πυρηνικούς πυραύλους το μεγαλύτερο μέρος του εδάφους της Εγγύς Ανατολής και της Κεντρικής Ασίας μέχρι το Πακιστάν και αραβικά κράτη του Περσικού κόλπου.

Αυτοί οι πύραυλοι είναι σε θέση να μεταφέρουν, μεταξύ άλλων, και το ειδικό, πυρηνικό, μαχητικό μέρος.

Το video απο τα χτυπήματα του Ρώσικου Ναυτικού στο έδαφος της Συρίας …Τώρα γιατί ο Πούτιν ξαναστέλνει την ιδίου τύπου στη Μεσόγειο κορβέτα μόνο ο Θεός το ξέρει!

Οι Τούρκοι επισημαίνουν ότι τα ρωσικά πολεμικά πλοία μεταφέρουν ρωσικούς πυραύλους που σίγουρα δεν έχουν διακοσμητικό ρόλο. Φυσικά και τα δυο ρωσικά πολεμικά πλοία παρακολουθούνταν στενά από τα πλοία τα τουρκικής ακτοφυλακής.
veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου