Σάββατο 2 Απριλίου 2016

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΕΓΑΡΜΟΣ! Ολική Εξέγερση από τους "πρόσφυγες"...


Με ωρολογιακή βόμβα, λίγο πριν εκραγεί μοιάζει η χώρας μας, καθώς οι χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες που έχουν έρθει στην Ελλάδα, έχουν αρχίσει να αντιδρούν και να δημιουργούν επεισόδια, με αποτέλεσμα και οι πολίτες να προχωρούν σε διαμαρτυρίες. 
Χτες περίπου 8000 μετανάστες μαζί με πρόσφυγες από to hot spot της Χίου, γκρέμισαν τον φράκτη και μεταφέρθηκαν στο λιμάνι του νησιού, όπου και πραγματοποιούν διαμαρτυρία για να ανοίξουν τα σύνορα. 
Ίδια κατάσταση επικρατεί και στο λιμάνι του Πειραιά, το οποίο θυμίζει πλέον πεδίο μάχης, με του μετανάστες να τσακώνονται μεταξύ τους και να προκαλούν υλικές ζημιές. 
Παρότι οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αυξηθεί σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, ο μεγάλος όγκος μεταναστών και προσφύγων είναι δύσκολο να διαχειριστεί. 
Για την έκρυθμη κατάσταση μίλησε ο Δήμαρχος Παιονίας, Χρήστος Γκουντενούδης , ο οποίος εξήγησε ότι: : «εκεί που υπήρχε αλληλεγγύη και ανθρωπιά, τώρα υπάρχει αγανάκτηση. Κυρίως οι αγρότες της περιοχής χάνουν τη δουλειά τους, αφού δεν μπορούν να σπείρουν αυτήν την εποχή τα υπό κατάληψη χωράφια τους».
Παράλληλα, έντονες είναι πλέον και οι αντιδράσεις των πολιτών, οι οποίοι τονίζουν πως δεν επιθυμούν άλλους μετανάστες και πρόσφυγες καθώς οι περιοχές έχουν γεμίσει ασφυκτικά.
Μάλιστα χτες στην Χίο, ύστερα από την φυγή των μεταναστών από το Κέντρο Φιλοξενίας, η διαμαρτυρία των πολιτών έλαβε μεγάλες διαστάσεις.
Δείτε το βίντεο:







voice news


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου