Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Ολοκαύτωμα στη Λέσβο! Τρομακτική εξέγερση μεταναστών...


Σοβαρά επεισόδια χθες σε χοτ σποτ, ενώ θύμα επίθεσης έπεσε ο Μουζάλας. 
Η κυβέρνηση διαβεβαίωνε ότι θα εξομαλυνθεί η κατάσταση μέχρι το Πάσχα,  οι καταυλισμοί και τα hot spot, καλά κρατούν.
Στο λιμάνι του Πειραιά , η μετανάστες ξεπερνούν τις δυο χιλιάδες . Η κατάσταση στη Λέσβο είναι έκτος κάθε έλεγχου. Επεισόδια με επικίνδυνες προεκτάσεις σημειώθηκαν. Όταν ο Γιάννης Μουζάλας επισκεύτηκε το hotspot,  οι μετανάστες αντέδρασαν έντονα .  Σκηνικό πολέμου , και άγριοι προπηλακισμοί . Ανήλικοι μετανάστες πέταξαν μπουκάλια στον υπουργό, ζητώντας να ανοίξουν τα σύνορα.  Να σημειωθεί ότι ο αναπληρωτής υπουργός συνοδευόταν από τον ολλανδό ομόλογο του. Οι 2 άνδρες απομακρύνθηκαν από το σημείο.
Μετά την επίθεση , οι δυνάμεις των ματ παρενέβησαν και το σκηνικό συνέχισε με βροχή  από αντικείμενα και πετροβολισμός κατά τον αστυνομικών .  Ως και τραυματία αστυνομικό μετρούν οι άνδρες των ματ.

Τα επεισόδια επεκταθήκαν με φωτιές και οδοφράγματα να βάζουν οι Μετανάστες , με την αστυνομία να προσπαθεί να τα περιορίσει όντος του καταυλισμού. Αργά το βράδυ της Τρίτης, και μετά από προσπάθειες των ανδρών των ΜΑΤ τα πνεύματα ηρέμησαν, παρ όλα αυτά αστυνομική δύναμη φρουρεί , για την αποφυγή νέων εστιών βίας.








voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου