Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Η ΡΩΣΙΑ προετοιμάζεται για ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ καταστροφή;



Περιμένει έναν τεράστιο σεισμό στον Ειρηνικό σύντομα.
Αναφορές ότι μια παγκόσμια καταστροφή είναι στο δρόμο. Ο γιατρός-επιστήμονας Mehran Keshe αυτό το έτος, είχε προειδοποιήσει για αυτήν την καταστροφή λέγοντας ότι η Βόρεια και η Νότια Αμερική θα μπορούσαν να «διαχωριστούν» και ότι μέγα τσουνάμι θα μπορούσε να «χτυπήσει την Αμερική και την Ασία σκοτώνοντας 40 εκατομμύρια ανθρώπους» .
Περισσότερο σε κίνδυνο, σημειώνει η αναφορά, είναι λαοί που ζουν κοντά και γύρω από τη ζώνη καταβύθισης Cascadia κατά μήκος των βορειοαμερικανικών ακτών του Καναδά και των Ηνωμένων Πολιτειών και της οποίας η είναι ζοφερή εκτίμηση του χειρότερου που θα μπορούσε να συμβεί, φαίνεται σαν μια βιβλική αναφορά στο τέλος του κόσμου.
Γιατί ο φλοιός της Γης κουνιέται τόσο βίαια ξαφνικά;
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 48 ωρών, υπήρξαν πέντε μεγάλοι σεισμοί σε παγκόσμιο επίπεδο και ένας εξέχων σεισμολόγος έχει δηλώσει ότι «καταστροφικοί μέγα σεισμοί» ίσως είναι στο δρόμο. Στην πραγματικότητα, ο σεισμολόγος Roger Bilham του Πανεπιστημίου του Κολοράντο έχει κάνει πρωτοσέλιδα σε όλο τον κόσμο με την προειδοποίηση ότι «οι σημερινές συνθήκες μπορεί να προκαλέσουν τουλάχιστον τέσσερις σεισμούς μεγαλύτερους από 8.0 ρίχτερ».
Εάν οι προβλέψεις του επαληθευτούν, ο πλανήτης μας θα μπορούσε να είναι στο χείλος ενός κύματος φυσικών καταστροφών που παρόμοιές τους δεν έχουμε βιώσει ποτέ πριν.






HELLASFORCE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου