Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Καταρρέει η Συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης-Τουρκίας!! Εκατομμύρια Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα!!!


ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ… ΟΠΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΤΑΝ…
Τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ αναγγέλλουν την κατάρρευση της συμφωνίας Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας…
Ρίχνοντας εξ’ ολοκλήρου το φταίξιμο για αυτή την κατάρρευση σε ορισμένες χώρες της Ευρώπης που αρνούνται να χορηγήσουν ελευθερία εισόδου σε Τούρκους υπηκόους, με άμεση συνέπεια να αρχίσει ξανά η εισβολή χιλιάδων μουσουλμάνων προσφύγων στην Ελλάδα….
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν οι τουρκικές εφημερίδες που επικαλούνται και σχετικό δημοσίευμα της βρετανικής İngiliz Financial Times, η συμφωνία που υπογράφτηκε τον περασμένο Μάρτιο στις 18 του μηνός μεταξύ Τουρκίας και Ευρωπαϊκής Ένωσης για το θέμα των προσφύγων, καταρρέει εξ’ αιτίας της άρνησης ορισμένων ευρωπαϊκών κρατών να εφαρμόσουν τον όρο της κατάργησης της βίζας εισόδου στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τους Τούρκους υπηκόους.
οι χώρες Γερμανία, Γαλλία και Ολλανδία, έχουν δηλώσει βέτο στην κατάργηση της βίζας για τους Τούρκους αλλά και για τους Ουκρανούς υπηκόους, κάτι που θεωρείται από την Άγκυρα σαν αθέτηση της συμφωνίας με αποτέλεσμα την οριστική της κατάρρευση.
Οι ενστάσεις των τριών αυτών ευρωπαϊκών κρατών είναι ότι με την κατάργηση της βίζας θα εισέρθουν ανεξέλεγκτα στην Ευρώπη χιλιάδες Τούρκοι προκαλώντας νέα προβλήματα στις χώρες αυτές






hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου