Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

ΤΡΟΜΟΣ!ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 48 ΩΡΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΕΙΣΜΟ...

 Πρόκειται για προειδοποίηση του γεωλόγου Jim Berkland της Αμερικανικής Γεωλογικής εταιρείας που κάνει λόγο για έναν ακόμη καταστροφικό σεισμό που πρόκειται να χτυπήσει τις ΗΠΑ εντός των επόμενων 48 ωρών ενώ παράλληλα με τον σεισμό μπορεί να προκληθεί και μεγάλο τσουνάμι που ίσως στοιχήσει τις ζωές πολλών ανθρώπων.
Η αιτιολογία του γι' αυτή τη πρόβλεψη είναι πως μεγάλοι σεισμοί τέτοιου βεληνεκούς προκαλούνται όταν υπάρχει νέο φεγγάρι ή πανσέληνος κι αυτό συμβαίνει λόγω του ότι επιδρούν στην βαρύτητα της γης.
Άρα λοιπόν λόγω της βαρυτικής έλξης πολύ πιθανόν σύμφωνα με τα λεγόμενα του γεωλόγου να έχουμε άμεσα μέχρι και την Κυριακή μεγάλο σεισμό στις ΗΠΑ που θα τις ταρακουνήσει για τα καλά.
Για την ιστορία, να πούμε πως ο Berkland έχει πέσει μέσα σε όλες του τις προβλέψεις θεωρείται άκρως αξιόπιστος  και μάλιστα είχε προειδοποιηθεί από κυβερνητικούς αξιωματούχους να μην κάνει άλλες προειδοποιήσεις για το φόβο του πανικού.
Παρόλα αυτά τίποτα δεν είναι δεδομένο και κάθε πρόβλεψη όσο τρανταχτά επιχειρήματα και να έχει δεν παύει να είναι μια εικασία.




voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου