Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΨΥΧΡΟ ΠΑΣΧΑ!!


ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ !! ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΨΥΧΡΟ ΠΑΣΧΑ !!
Ολοένα και πληθαίνουν τα μακροπρόθεσμα προγνωστικά στοιχεία της γνωστής και έγκυρης ιστοσελίδας πρόβλεψης καιρού Ελλάδος Greek-Weather.Org, σύμφωνα με τα οποία φέτος αναμένεται να κάνουμε Πάσχα με κρύο καιρός σε αρκετές περιοχές της χώρας αλλά και με ισχυρές καταιγίδες και χιόνια.
Όπως τονίζει η γνωστή σελίδα, η διάταξη των συστημάτων θα είναι τέτοια ως το πρώτο τουλάχιστον μισό του Μάη, όπου η χώρα μας και τα Βαλκάνια, θα δέχονται αλλεπάλληλα βαρομετρικά χαμηλά με ψυχρές αέριες μάζες από τη βόρεια Ευρώπη που θα συνθέσουν έναν βροχερό καιρό σε πολλά μέρη της Ελλάδας, ενώ τα χιόνια δεν θα λείψουν από ορεινές πιθανότατα και ημιορεινές περιοχές της Θράκης, της Μακεδονίας, της Ηπείρου και της Θεσσαλίας.
Είναι κάτι που αν βγει, θα μιλάμε για το πιο ψυχρό Πάσχα από του αιώνα που διανύουμε. Αν και πέφτει κοντά στο Καλοκαίρι φέτος το Πάσχα, δεν αποκλείεται να έχουμε καιρό που να μοιάζει με Φθινόπωρο παρά με Άνοιξη και με μήνα Μάιο.
Οι συνεχόμενες ατμοσφαιρικές διαταραχές που διανύουμε μέσα στο Μάρτιο, θα συνεχιστούν και τον Απρίλιο και οι θερμοκρασίες θα είναι μικρότερες από τον μέσο φυσιολογικό όρο της εποχής. Είναι δεδομένο πλέον πως το φαινόμενο Ελ Νίνιο »μπέρδεψε» φέτος όλες τις εποχές με αποτέλεσμα το μήνα Μάρτιο, να έχουμε πιο ψυχρό καιρό από τους μήνες Νοέμβριο, Δεκέμβριο και Φεβρουάριο.




hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου