Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!!ΞΑΦΝΙΚΑ!!!Η Ρωσία "σφραγίζει" τον ουρανό της!!!Ραντάρ εμβέλειας χιλιάδων χιλιομέτρων αναπτύσσονται σε όλη την χώρα!!!


      
 
Η Ρωσία θα αναπτύξει σύντομα μονάδες ραντάρ ικανές να ανιχνεύουν στόχους 1.500 χιλιόμετρα μακριά, είπε ο υποδιοικητής της RTT (Radio-Technical Troops).
 «Έχουμε ήδη μονάδες ραντάρ που μπορούν να δουν στόχους 1.200 χιλιόμετρα μακριά και 150 χιλιόμετρα ψηλά. Θέλουμε τώρα να έχουμε αυτά για να εντοπίζουμε στόχους 1500 χιλιόμετρα μακριά και μέχρι 600 χιλιόμετρα ύψος. 
Στην πραγματικότητα, έχουμε ήδη τέτοιες μονάδες στη διάθεσή μας», είπε ο συνταγματάρχης Vladimir Filippovich στον ραδιοφωνικό σταθμό Echo Moskvy το Σάββατο. 
Τα Ράδιο-Τεχνικά Στρατεύματα (RTT) είναι ένα υπο-τμήμα της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας. Στόχος τους είναι να διενεργούν αναγνώριση ραντάρ των εχθρών στον αέρα και να υποβάλλουν τις πληροφορίες του ραντάρ στα στοιχεία χειρισμού και ελέγχου της Πολεμικής Αεροπορίας και τα μέρη των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων. 
Την 1η Αυγούστου, 2015, η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία, μαζί με τις Δυνάμεις Αεροδιαστημικής Άμυνας και τα Στρατεύματα Αεράμυνας, συγχωνεύθηκαν σε ένα νέο κλάδο των Ενόπλων Δυνάμεων – τις ρωσικές Αεροδιαστημικές Δυνάμεις υπό τον συνταγματάρχη Viktor Bondarev.








volcano times

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου