Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Επιστρέφει ο Βασιλιάς

vkwn1

Πολλά έχουν γραφτεί κατά καιρούς για πιθανή επιστροφή του Βασιλιά. Είτε από προφητείες, είτε κατά καιρούς με τις δημόσιες εμφανίσεις του στην Ελλάδα άφηνε "έναν αέρα" επιστροφής!
vkwn2

Χωρίς βέβαια το voicenews.gr να υιοθετεί αυτήν την άποψη μεταδίδει οτι η επιστροφή του Βασιλιά Κωνσταντίνου δρομολογείται με γοργούς ρυθμούς. Δεν είναι τυχαίο ότι η εφημερίδα "Το Βήμα" του πλέκει το εγκώμιο λίγο μετά την "ξαφνική" πανωλεθρία της ΝΔ στο να διεξάγει εκλογές. Ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος ερχόμενος στην Ελλάδα για να ξαναφτιάξει τη δημόσια εικόνα του θα φέρει προίκα την Βόρεια Μακεδονία καθώς και την Βόρεια Ήπειρο.
vnik
Ο γιός του Νικόλαος πιθανόν να αναλάβει την Πρωθυπουργία και ο Παύλος θα παίξει τον ρόλο του "Εκλεκτού" Διαδόχου.
prigkipas paulos 
Η Αγγλία που ΔΕΝ υιοθέτησε το γερμανο-ευρώ, και ετοιμάζεται να φύγει τελείως από την Ε.Ε., δεν θέλει σε καμμία περίπτωση η ναυτική-χώρα κλειδί του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου να περάσει σε γερμανικά χέρια, καθώς αυτό θα ήταν καταστροφικό για τα αγγλικά γεωπολιτικά και οικονομικά συμφέροντα! Ο Άγιος Παΐσιος, πρώτος όλο αυτόν τον ανταγωνισμό και την μεταστροφή ΗΠΑ και Αγγλίας προς το μέρος μας και είχε πει σχετικά:"Στην Ιταλία θα παρουσιαστεί ένας νέος Μουσολίνι, στη Γερμανία ένας νέος Χίτλερ και η ΕΟΚ θα διαλυθεί. Ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι σηκώνουν πάλι κεφάλι.. Οι Αμερικάνοι σου λέει, τι γίνεται εδώ; Θα μας βοηθήσουν οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι."








voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου