Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Ο Ομπάμα βάζει στις ΗΠΑ 13.000+ μουσουλμάνους οι οποίοι υποστηρίζουν τις επιθέσεις αυτοκτονίας – ΕΤΗΣΙΩΣ


obama_isis1
Για άλλη μια φορά, στα συστημικά ΜΜΕ δεν λένε τίποτα και επιτίθενται σε όποιον το κάνει.
Ο τίτλος βασίζεται σε δεδομένα της Pew Research, μια από τις πιο σεβαστές εταιρίες δημοσκοπήσεων στον κόσμο.
Είναι μια οδυνηρή στατιστική και σίγουρα θα πρέπει να το σκεφτούν όλοι οι Αμερικανοί σε ποιους η κυβέρνηση Ομπάμα επιτρέπει την είσοδο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όπως αναφέρθηκε σήμερα, η μουσουλμανική μετανάστευση στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει διπλασιαστεί κατά τη διάρκεια των ετών του Ομπάμα.
Με το γεγονός αυτό κατά νου, σκεφτείτε αυτή την ανατριχιαστική πραγματικότητα μέσω δημοσκόπησης της Pew Research:
Το 13% των μουσουλμάνων στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών υποστηρίζουν τις βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας, τουλάχιστον για κάποιον καιρό.
Οι ΗΠΑ τώρα επιτρέπουν την είσοδο σε πάνω από 100.000 μουσουλμάνους στις Ηνωμένες Πολιτείες κάθε χρόνο.
Αυτό σημαίνει σύμφωνα με τα στοιχεία της Pew Research, ότι 13.000 από αυτούς τους μουσουλμάνους που έρχονται στην Αμερική κάθε χρόνο υποστηρίζουν τη βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας κάποια διαστήματα.
Ένα τοις εκατό των ερωτηθέντων ανέφερε ότι είναι δικαιολογημένες στο μεγαλύτερο μέρος τους.
Αυτό αντιπροσωπεύει μια πραγματικά ριζοσπαστική νοοτροπία και αυξάνεται κατά 1000 μουσουλμάνους στις ΗΠΑ κάθε χρόνο.
Αντιπροσωπεύει επίσης πάνω από 350.000 μουσουλμάνους στην Αμερική που υποστηρίζουν τις βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας. (13% του συνολικού τωρινού μουσουλμανικού πληθυσμού).
350.000
Αν το στοιχείο αυτό δεν είναι άξιο σοβαρής και ανοικτής συζήτησης – ποιο είναι;
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι Δημοκρατικοί και οι περισσότεροι Ρεπουμπλικάνοι, θέλουν να ανησυχούν για αμελητέες ανησυχίες τόνου και εμφάνισης, ενώ η χώρα αυτή κυριολεκτικά αφήνει ανοικτές τις πόρτες της σε όσους την περιφρονούν και θέλουν να καταστρέψουν τις θεμελιώδεις βάσεις της ελευθερίας και όσα η Αμερική εκπροσωπεί.
Οι παραπάνω αριθμοί δεν αντιπροσωπεύουν ένα ελάχιστο τμήμα του αμερικανικού μουσουλμανικού πληθυσμού, αυτοί οι αριθμοί αντιπροσωπεύουν έναν σαφή και υπαρκτό κίνδυνο για όλους εκείνους τους μουσουλμάνους που ήρθαν εδώ για να ξεφύγουν από την τυραννία, όπως και κάθε άλλος άνδρας, γυναίκα και παιδί που καλεί σπίτι του της ΗΠΑ, ανεξάρτητα από τη φυλή, την ηλικία, τις θρησκευτικές πεποιθήσεις ή το φύλο.
Τα γεγονότα είναι γεγονότα, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι πολιτικοί, επιλέγουν να τα αγνοούν.
DC Whispers

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου