Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Παραιτήσου Πάνο Καμμένε αν είσαι πραγματικός Ελληνας – Τα ράσα (στολές) δεν κάνουν τόν παπά!


ΚΑΜΜΕΝΟΣ
Σε σύντομη ανακοίνωση, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ ανέφερε:
«Μόλις συνάντησα τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Feridun Sinirlioglu για να συζητήσουμε τις πρόσφατες ρωσικές πολεμικές ενέργειες εντός και γύρω από τη Συρία, συμπεριλαμβανομένων και των απαράδεκτων παραβιάσεων του τουρκικού εναέριου χώρου από το ρωσικό μαχητικό. Ξεκαθάρισα ότι το ΝΑΤΟ παραμένει ειλικρινά αφοσιωμένο στην ασφάλεια της Τουρκίας. Θα συγκαλέσω μια συνάντηση του Βορειοατλαντικού Συμβουλίου σήμερα για να συζητήσουμε για την κατάσταση.
Οι ρωσικές ενέργειες δεν συμβάλλουν στην ασφάλεια και τη σταθερότητα στην περιοχή. Καλώ τη Ρωσία να σεβαστεί πλήρως τον εναέριο χώρο των κρατών-μελών του ΝΑΤΟ και να αποφύγει τις εντάσεις με τη Συμμαχία. Συνιστώ στη Ρωσία να κάνει τα απαραίτητα βήματα και να εντείνει τις προσπάθειες προκειμένου να ευθυγραμμιστεί με εκείνες της διεθνούς κοινότητας για την καταπολέμηση του Ισλαμικού Χαλιφάτου».
Το ΝΑΤΟ πήρε θέση καταγγέλοντας τις «παραβιάσεις» των Ρώσων. Τόσα χρόνια όμως που οι τούρκοι παραβίαζαν τα εναέρια και θαλάσσια σύνορά μας δεν έκαναν οι «συμμάχοι» μας ούτε μία σύσταση έστω και φιλική πρός την τουρκία.
Κύριε Καμμένε αλήθεια γνωρίζετε που οδηγείτε την χώρα; Ο συνοδοιπόρος σας κύριος Τσίπρας ούτως ή άλλως εδώ και χρόνια ποεί την νήσσαν. Εσείς με τον υπερχειλίζοντα πατριωτισμό και τούς πύρινους πατριωτικούς λόγους σας φέρετε ακεραία την ευθύνη, ώς στηρίζων την κυβέρνηση και ώς υπουργός Εθνικής Αμυνας.
Στήν καταιγίδα η οποία επέρχεται θα βρεθούμε αντιμέτωποι με την Ρωσία και θα υποστούμε απώλεια ελληνικών εδαφών…! Καί τον Ιωαννίδη έτσι τον παραπλανούσαν οι Αμερικανοί, ότι και καλά θα βάλουν πλάτη να πάρουμε την Β. Ηπειρο. Τα αποτελέσματα γνωστά και οδυνηρά.
Κύριε Καμμένε εάν δεν είσαστε «δεσμευμένος» οφείλετε να πράξετε το καθήκον σας. Κάποιοι αυτήν την φορά θα πληρώσουν ακριβά την ανικανότητά τουςκαι την έλλειψη ανδρείας.
Η παραιτηθείτε κύριε Καμμένε, ή αναλογιστείτε το μέλλον και την ευθύνη.
Ούτως ή άλλως αυτή η κυβέρνηση θα αναγκαστεί σε παραίτηση ή θα την παραιτήσει η οργή του λαού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου