Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Στην Ασφάλεια και άλλοι ύποπτοι για την επίθεση σε βάρος Κουμουτσάκου

ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ


Στην Ασφάλεια και άλλοι ύποπτοι για την επίθεση σε βάρος Κουμουτσάκου

Στις Αρχές οδηγούνται τα πρόσωπα που απεικονίζονται στα βίντεο με τον ξυλοδαρμό του βουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Κουμουτσάκου, κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου των Ποντιακών Σωματείων στην πλατεία Συντάγματος την περασμένη εβδομάδα.
Το μεσημέρι της Τετάρτης οδηγήθηκε στα γραφεία της Κρατικής Ασφάλειας η γυναίκα, που απεικονίζεται στα βίντεο να τον τραβά από τα ρούχα και να του σκίζει το σακάκι του Γ. Κουμουτσάκου, προκειμένου να δώσει ανομοτί κατάθεση, όπως έχει παραγγείλει ο αρμόδιος εισαγγελέας.
Νωρίτερα, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής οδηγήθηκε και ένα από τα άτομα που απεικονίζονται να γρονθοκοπούν τον βουλευτή, ο οποίος, μετά την κατάθεσή του, είχε αφεθεί ελεύθερος.
Μάλιστα ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση, επέστρεψε τη δικογραφία στην Κρατική Ασφάλεια, μετά τη σύλληψη του 24χρονου και την απολογία του, ζητώντας από τους αστυνομικούς να συνεχίσουν την προανάκριση.
Όπως έγινε γνωστό, στην Ασφάλεια θα οδηγηθούν και οι άλλοι δύο που φέρεται να εμπλέκονται στον ξυλοδαρμό, ενώ στη συνέχεια η δικογραφία θα σταλεί στον δικαστικό λειτουργό.




hmerisia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου