Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Αποκάλυψη Βόμβα για ΝΔ και Σαμαρά!

antonis
 
 
 
Όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία που οι νεοδημοκράτες και οι φίλοι τους θα κληθούν να επιλέξουν τον νέο αρχηγό του Κόμματος με μία ανοιχτή διαδικασία πληθαίνουν οι φωνές που στρέφονται κατά της διακυβέρνησης Σαμαρά στην χώρα, θεωρώντας τον πρώην ηγέτη της και πρωθυπουργό υπεύθυνο για τις τρεις εκλογικές συντριβές και την εκλογική καθίζησή της.
 
Αλήθεια τι θα μπορούσε άραγε να απαντήσει ο πρώην πρωθυπουργός για τις επιλογές του αλλά και για τα όσα συμβαίνουν στους λίγους αυτούς μήνες διακυβέρνησης της χώρας από την “πρώτη φορά αριστερά”;   
 
Δίχως άλλο η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κατέστρεψε μέσα σε λίγους μόνον μήνες όσα με πολύ κόπο  ο Αντώνης Σαμαράς κατόρθωσε, εφαρμόζοντας ένα πολύ σκληρό αντιλαϊκό πρόγραμμα  προκειμένου να κρατήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες δεμένους στο άρμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 
Πληροφορίες λένε πως για όσα με θυσίες και κόπο έγιναν και τα «πήρε ο άνεμος» ο πρώην πρωθυπουργός θέλει να μιλήσει αλλά περισσότερο επιθυμεί βλέποντας την κατρακύλα της χώρας να δώσει την δική του πρόταση για ένα νέο Σχέδιο Εθνικής Αναγέννησης, όπως ο ίδιος το οραματίζεται.   
Αυτό που χρειάζεται η χώρα αναφέρουν κύκλοι που βρίσκονται κοντά στον πρώην πρωθυπουργό και που ο ίδιος προτείνει είναι ριζοσπαστικές καινοτόμες και ρεαλιστικές προτάσεις που μπορούν σε σύντομο χρονικό διάστημα να αλλάξουν την εικόνα της Ελλάδας και να την φέρουν και πάλι στην καρδιά της ανάπτυξης μέσα στους κόλπους της Ε.Ε.
 
Ανάμεσα σε αυτές τις προτάσεις βρίσκεται μέσα στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης Κατάρτισης και μια Σχολή συνεχούς επιμόρφωσης των δημοσίων υπαλλήλων για να ξεπεραστεί η κακοδαιμονία της γραφειοκρατίας, οι φορολογικές ελαφρύνσεις στις μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες οι οποίες θα έρθουν να επενδύσουν στην Ελλάδα απασχολώντας έλληνες εργαζόμενους και φυσικά το ζητούμενο για κάθε Διεθνή επενδυτή, η ασφάλεια ενός σταθερού και δίκαιου φορολογικού συστήματος.  Στις σκέψεις του πρώην πρωθυπουργού δεν λείπουν οι προτάσεις για ενίσχυση της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης δίνοντάς της τα κατάλληλα εργαλεία και εφόδια για να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής, ανάλογο με αυτό των Ηνωμένων πολιτειών (στο μέτρο του δυνατού) όπου η δικαιοσύνη είναι ταχύτατη και αποτελεσματική. 
 
Πότε θα είναι είναι έτοιμος να μιλήσει για όλα αυτά ο Αντώνης Σαμαράς που σαφώς και δικάιως από την σημερινή κατάσταση δεν θεωρεί πως παροπλίστηκε, δεν γνωρίζουμε ακριβώς.. πάντως όλα δείχνουν πως είναι πολύ πιθανόν μόλις περάσει ο βαρύς χειμώνας να το δούμε να… ανθίζει.
 



voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου