Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Το Πείραμα Υποδούλωσης Ενός λαού στο »Πειραματόζωο Ελλάδα», Πέτυχε

Μνημόνια, σκληρά μέτρα χωρίς… διαμαρτυρία από τον κουτοπόνηρο, αποβλακωμένο λαό της χώρας με το σάπιο, διεφθαρμένο κράτος και τους ξεπουλημένους εξαγοράσιμους πολιτικούς του.
Ειδικά, όταν αυτά τα Μνημόνια, τα σκληρά μέτρα, εφαρμόζονται, όχι μόνο από τους παραδοσιακούς κλέφτες και απατεώνες της Δεξιάς, αλλά και από τους ψευτοαριστερούς νεο-απατεώνες.
Στην Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής ‘Ενωσης (Ε.Ε.) γιά το Μεταναστευτικό (15 Οκτ. ’15), η τουρκική κυβέρνηση πήρε ότι ζητούσε (σε χρήμα και άλλα) και η ελληνική πήρε »από τα τρία το μακρύτερο» (όπως συνηθίζεται), μαζί με περισσότερα… προβλήματα. (Το ωραίο είναι ότι ο Επίτροπος Ε.Ε. γιά την Μετανάστευση είναι…’Ελληνας
Απογοητευτική-απαράδεκτη, η »Βουλή» των Ελλήνων.
»Αρχηγός κομματίδιου», πρόσβαλε την Ομογένεια
Συζήτηση (15, 16 Οκτ. ’15), πριν την ψηφοφορία (16 Οκτ.), γιά τα προαπαιτούμενα του τρίτου Μνημόνιου. Περισσότεροι από 100 βουλευτές »διαβάζουν» τους λόγους τους -αν και δεν επιτρέπεται η ανάγνωση- επαναλαμβάνοντας τα ίδια »ξύλινα» και βαρετά. Αρκετοί νέοι βουλευτές, έχουν αδυναμία να ομιλούν ορθά την ελληνική γλώσσα, χωρίς »σαρδάμ», δείχνοντας έτσι περιορισμένη γνώση της. Ελάχιστοι ασχολούνται, έστω λίγο, με το αντικείμενο, σχεδόν όλοι κάνουν »ψευτομάγκικες» αλληλοεπιθέσεις, ασχολούνται με το χτες και τι έγινε πριν. Δεν έχουν προτάσεις, λύσεις γιά τα ουσιαστικά προβλήματα της χώρας και του λαού της. Δεν διαθέτουν τις ικανότητες να ασχοληθούν με την ουσία, φαίνονται και ακούγονται ως αυτό που πραγματικά είναι: «Αδειοι τενεκέδες». Από τον κανόνα, δυστυχώς, δεν εξαιρούνται πρωθυπουργός, υπουργοί, αρχηγοί κομμάτων. Εικόνα αποκρουστική γιά ένα Κοινοβούλιο, που πιστοποιεί την κατάντια του διαπλεκόμενου πολιτικού-κομματικού κατεστημένου και δείχνει την »εθισμό» του »σοφού λαού» (όσοι τον »ζηλεύουν» τον αποκαλούν »αφελή, μ@λ@κ@ λαό»), να στέλνει στην Βουλή μετριότητες, που δεν μπορούν να διαχειριστούν οτιδήποτε, σωστά και πρακτικά. Και δυστυχώς, το θλιβερό »θέαμα» το βλέπουμε τηλεοπτικά και στην Ομογένεια.
ΖΗΤΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: Είναι κατάντια, οι »εκπρόσωποι του λαού», οι βολεμένοι βουλευτές, να θεωρούνται »πρόβατα» σε κομματικές »στάνες» που άγονται και φέρονται σύμφωνα με τις ορέξεις του »τσοπάνη-αρχηγού» και ανάλογα κάνουν »μπεεεε». Οι βολεμένοι βουλευτές, εκλέγηκαν από τον λαό, γιά να τον εκπροσωπούν και όχι γιά να συμπεριφέρονται ως »πρόβατα» που τα κατευθύνει ο »τσοπάνος», με »πειθαρχία κοπαδιού».
Σημ.: Σε ότι αφορά την φράση από το βήμα της Βουλής »οι ‘Ελληνες ΚΑΙ οι Ομογενείς» (στις 15 Οκτ. ’15, χωρίς να διαμαρτυρηθεί, αντιδράσει έστω ένας βουλευτής) του άσχετου, ημιμαθή αρχηγού της ανύπαρκτης »ΔΗΜΑΡ» και »συνέταιρου» του ΠΑΣΟΚ, Θαν. Θεοχαρόπουλου, δεν χρειάζονται σχόλια, εκτός της διαπίστωσης ότι διαχωρίζει τον Ελληνισμό, το ‘Εθνος μας, σε »Ελληνες» ΚΑΙ »Ομογενείς», λες και οι Ομογενείς, οι απόδημοι ‘Ελληνες, είμαστε… Κινέζοι. Ας τον έχουμε στα »υπόψην» όλοι οι απόδημοι ‘Ελληνες. kalami

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου