Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

ΈΚΤΑΚΤΟ! Πάμε για γενίκευση πολέμου στη Μ. Ανατολή

poytin

«Oι ισλαμιστές θέλουν να διεισδύσουν από το Αφγανιστάν σε ολόκληρη την κεντρική Ασία, πρέπει να  προετοιμαστούμε στρατιωτικά», κατέστησε σαφές ο Β. Πούτιν σε ομιλία του στην συνεδρίαση της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών.
Μια κοινή στρατιωτική δύναμη συμφώνησαν να δημιουργήσουν, η Ρωσία και πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες στην κεντρική Ασία. 
Ο λόγος δεν είναι άλλος από την υπεράσπιση των συνόρων τους σε καιρούς κρίσης.
Πρόκειται για τις παρακάτω χώρες:
Ρωσία, Καζακστάν, Κιργιστάν, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Λευκορωσία, Μολδαβία, Τατζικιστάν, Ουζμπεκιστάν.
Την ίδια ώρα, θρησκευτικές διαστάσεις έχει πάρει ο πόλεμος Συρίας και Ισλαμιστών ο οποίος αποτελεί proxy war, ΗΠΑ-Ρωσίας.
Ο Πατριάρχης Κύριλλος δήλωσε:
«Η Ρωσία αυτή τη στιγμή δίνει ιερό πόλεμο απέναντι στην τρομοκρατία και τους ισλαμιστές, η Ρωσία πήρε μια υπεύθυνη απόφαση να προστατέψει το λαό της Συρίας από μια τρομοκρατική τυραννία» και πρόσθεσε πως η στρατιωτική παρέμβαση ήταν απαραίτητη!
«Η μάχη ενάντια στην τρομοκρατία είναι μια ιερή μάχη και η χώρα μας, η Ρωσία, είναι πιο ενεργή δύναμη στον κόσμο που μάχεται κατά της τρομοκρατίας» τόνισε ο επικεφαλής τμήματος διεθνών σχέσεων της εκκλησίας Vsevolod Chaplin.
Από τη μεριά του ο Ρώσος αναπληρωτής πρωθυπουργός Ν.Ρογκόζιν, έγραψε στο twitter:
«Δώρο για το LIH για το άνοιγμα των τάφων τους».
Ο Β.Πούτιν στη συνεδρίαση της ΚΑΚ ανέφερε:
«Πράγματι η κατάσταση στο Αφγανιστάν είναι πολύ κρίσιμη.
Οι τρομοκράτες κερδίζουν μεγάλη επιρροή και δεν κρύβουν τα σχέδια τους περαιτέρω επέκτασης.
Ένας από τους στόχους τους είναι να διεισδύσουν στην Κεντρική Ασία. Είναι σημαντικό για εμάς να προετοιμαστούμε για να δώσουμε μια συντονισμένη απάντηση σε ένα τέτοιο σενάριο»
Αναλυτές είπαν για τον Πούτιν:
"Ο Β.Πούτιν δείχνει πόσο μεγάλη ιδιοφυία είναι. Γνωρίζει ότι θα υπάρξει αντίκτυπος από την ρωσική στρατιωτική ανάμειξη στη Συρία από τις τρομοκρατικές ομάδες που έχουν χρηματοδοτηθεί από τη Δύση και γνωρίζει ότι θα υπάρξει πίεση με την αποστολή αυτών των τρομοκρατικών ομάδων σε γειτονικές χώρες"
«Χωρίς να δείχνει με το δάχτυλο τη Δύση, λέει σε όλους να είστε προετοιμασμένοι.. Ο ίδιος τύπος διείσδυσης που συνέβη στη Συρία μπορεί να συμβεί και στις χώρες σας, συνεπώς πρέπει να διασφαλίσουμε ότι τα σύνορα μας είναι ασφαλή και ότι οι εισβολείς δεν θα μπουν στις χώρες μας».
«Όσο μεγάλη στρατιωτικά είναι η Ρωσία, δεν θα μπορέσει να χειριστεί μία κρίση παρόμοια με αυτή της Συρίας αν συμβεί σε μισή ντουζίνα χώρες»!




voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου