Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Έλληνες Ήρθε η Ώρα να Παίξετε στο Αληθινό «BIG BROTHER»


BIG BORTHER
ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΑΝ ΕΝΑ «ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΑΘΩΟ» ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΡΙΑΛΙΤΙ… ΤΩΡΑ – ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ – ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΖΩΉ… ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ…
«Πράσινο φως» για τις κάμερες στους συρμούς του μετρό
Η Αρχή για τα Προσωπικά Δεδομένα δέχθηκε την αίτηση της ΣΤΑΣΥ και ανέτρεψε την παλαιότερη αρνητική γνωμοδότηση
«Πράσινο φως» για τις κάμερες στους συρμούς του μετρό
«Πράσινο φως» για την εγκατάσταση καμερών, αρχικά στα 17 νέα τρένα της γραμμής 2, πήρε πριν από λίγες ημέρες η ΣΤΑΣΥ, η οποία πέτυχε την αναίρεση προηγούμενης αρνητικής απόφασης της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, χάρη σε μια ειδική μελέτη ασφαλείας που προσκόμισε.
Σε πρώτη φάση οι κάμερες θα αρχίσουν να λειτουργούν στους 17 συρμούς νέας γενιάς του μετρό, οι οποίοι έχουν δρομολογηθεί στο δίκτυο του μέσου καθώς αυτό θεωρείται πιο εύκολο δεδομένου ότι οι συγκεκριμένοι συρμοί τις διαθέτουν εκ κατασκευής.
Σε δεύτερη φάση κάμερες μπορούν να τοποθετηθούν και στους παλαιότερους συρμούς του δικτύου καθώς επίσης και στα βαγόνια του ΗΣΑΠ και του τραμ εάν βεβαίως το κόστος δεν είναι απαγορευτικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάμερες θα τοποθετηθούν ανά ζεύγη στην οροφή των βαγονιών ώστε να επιτυγχάνεται η επίβλεψη όλου του εσωτερικού χώρου, ενώ συνολικά ο κάθε συρμός θα έχει 24 εσωτερικές κάμερες. Να σημειωθεί ότι έχει ήδη δοθεί άδεια για την εγκατάσταση καμερών και στο εξωτερικό των συρμών. Η διαχείριση των καμερών θα γίνεται από τον οδηγό, ενώ θα υπάρχει και κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου