Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Για τη Λεζάντα και Μόνο… Συνάντηση με τον Απατεώνα Φίλο του ΓΑΠ… Και Έχει και Συνέχεια…


Οι συναντήσεις χωρίς περιεχόμενο, με μοναδικό στόχο τη λεζάντα, ξεκίνησαν για τον Αλέξη Τσίπρα… Μέχρι και με τον απατεώνα φίλο του Γιώργου Παπανδρέου, Μπιλ Κλίντον συναντήθηκε ο Έλληνας Πρωθυπουργός… Άλλωστε πριν λίγο καιρό ο πρώην πλανητάρχης είχε συμβουλεύσει το νέο αγαπημένο παιδί των Αμερικανών στην Ελλάδα (η αποστολή του ΓΑΠ εολοκληρώθηκε). Μήπως περιμένει ο Αλέξης Τσίπρας να σώσει οικονομικά την Ελλάδα ο Κλίντον ή οι Αμερικάνοι; Δηλώσεις άσκοπες… Οι Αμερικανοί «αγαπούν» τον Αλέξη και τον χρησιμοποιούν για να κάνουν δικό τους τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας… Και γι’ αυτό Πιέζουν και την Ευρώπη να στηρίξει τη χώρα μας… Όσο για τον ίδιο τον Πρωθυπουργό… Όπως ο ΓΑΠ κάνει ότι του ορίσουν τα μεγάλα αφεντικά του…
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ1
Το HELLASFORCE έγραφε τον Ιούλιο του 2014:
Γερμανία (Σαμαράς) vs ΗΠΑ (Τσίπρας) – Η «Μάχη» σε εξέλιξη, κι όποιος αντέξει…
Μάχη πολιτικής επιβίωσης και όχι μόνο… Το φετινό καλοκαίρι μπορεί να μην ιδιαίτερα θερμό καιρικά, ωστόσο πολιτικά… καίει και ζεματάει. Άπαντες έχουν χωριστεί σε στρατόπεδα και δίνουν τη δική τους μάχη με… θέα την εξουσία. Άλλοι για να παραμείνουν εκεί και άλλοι για να την καταλάβουν, την ίδια ώρα που η Ελλάδα σέρνεται ολοένα και πιο μέσα στη… φυλακή των δανειστών χωρίς καμιά ελπίδα επιστροφής.
Τα δύο μεγάλα «στρατόπεδα» που έχουν ριχτεί στη μάχη είναι από τη μία η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, που έχει την στήριξη της Γερμανίας (Άνγκελα Μέρκελ) και από την άλλη η αξιωματική αντιπολίτευση του Αλέξη Τσίπρα, που κινείται με τις πλάτες των Αμερικανών (Μπαράκ Ομπάμα).
Και κάπου ανάμεσα βρίσκονται όλοι οι υπόλοιποι που συνάπτουν συμμαχίες κατά το συμφέρον τους, με μοναδικό στόχο την παραμονή στην… καρέκλα.
«Ούτε σκέψη δεν υπάρχει για πρόωρες εκλογές…» μεταδίδουν από το Μέγαρο Μαξίμου θέλοντας να κλείσουν τη σχετική συζήτηση και να ακυρώσουν τα όποια σενάρια κυκλοφορούν για εκλογικό φθινοπωρινό αιφνιδιασμό. Ο Αντώνης Σαμαράς αποφεύγει τις Εθνικές Εκλογές, αφού άλλωστε αποτελεί και επιθυμία των «κολλητών» Γερμανών. Την ίδια στον ΣΥΡΙΖΑ σπρώχνουν προς την αντίθετη κατεύθυνση, με τις ΗΠΑ να πιέζουν για αλλαγή της παρούσας ηγεσίας.
Βέβαια τόσο η Γερμανία όσο και οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής στηρίζουν τις επιλογές τους, όχι γιατί ξαφνικά αγάπησαν τους συγκεκριμένους πολιτικούς και παρατάξεις, αλλά για να περάσουν τα δικά τους συμφέροντα. Με τους μεν Γερμανούς να στηρίζουν μέσω του Αντώνη Σαμαρά την σκληρή οικονομική πολιτική που θα κρατήσει την Ελλάδα «σκλαβωμένη» στις ορέξεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρώ και τις δε ΗΠΑ, να στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα (αλλά και τη Ν.Δ. με άλλον όμως αρχηγό στο τιμόνι…) για να κάνουν δικό τους τον ορυκτό πλούτο της χώρας.
Γερμανία (Σαμαράς) vs ΗΠΑ (Τσίπρας) – Η «Μάχη» σε εξέλιξη λοιπόν, κι όποιος αντέξει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου