Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Πούτιν έξαλλος με Τσίπρα...

poutin tsipras

Κατά τη διάρκεια του συγχαρητήριου τηλεφωνήματος του Πούτιν προς τον Τσίπρα για την επανεκλογή του, ο Ρώσος πρόεδρος προειδοποίησε τον Τσίπρα με όχι και τόσο φιλική διάθεση για όσα έχουν συμφωνηθεί με τον αγωγό...
Ο Β.Πουτιν είπε ορθά κοφτά στον Τσιπρα : Αλέξη τι γίνεται με τα συμφωνηθέντα Ελλαδας-Ρωσιας όσον αφορά τον αγωγο φυσικου αεριου-που υπέγραψε ο σύντροφος Π.Λαφαζάνης (και εδώ ρίχνει και μπηχτή στον Τσιπρα) που εσύ τον εδιωξες! Ισχύει η θα έχει την ίδια τύχη με την προηγούμενη συμφωνία; Γνωρίζω ότι στο ταξίδι σου στις ΗΠΑ, θα έχεις διαβουλεύσεις με Αμερικανούς Αξιωματούχους, που θα σου θέσουν και το ζήτημα αυτο, με αρκετές πιέσεις!
Α.Τσιπρας: κ Πρόεδρε, είναι προς το συμφέρον αυτή η συμφωνία μεταξυ Ελλάδας Ρωσίας, να υλοποιηθεί , και θέλω να πιστέυω οτι δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα, αλλά, η Ελλάδα ανήκει σε μια συμμαχία (ΝΑΤΟ-ΕΕ) που όλα είναι πιθανά να γίνουν, αν μας ζητήσουν μια πιθανή κατάργηση τον ελληνο-ρώσικων συμφωνηθέντων, η Ελλάδα θα πρέπει να συμμορφωθεί στην απόφαση αυτή, βάση τον κανόνων της συμμαχίας!
Β.Πουτιν: Αγαπητέ Αλέξη, η Ρωσία όσον αφορά τους αγωγούς φυσικού αερίου, έχει πολλές εναλλακτικές λύσεις, και μπορεί να παρακάμψει την Ελλάδα στην περίπτωση οπισθοχώρησης σας από τα συμφωνηθέντα, δυστυχώς η Ελλάδα θα είναι η μεγάλη χαμένη,με απώλεια αρκετών δις!





voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου