Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Βόμβα: To Grexit θα γεμίσει τα ταμεία της Γερμανίας!


germanhegemony

Αυτό που οδήγησε τη Γαλλία σε ξαφνική στροφή υπέρ της Ελλάδας, είναι το χειρόγραφο βόμβα που έφτασε στον Φ. Ολάντ και αποτελεί ειδική έκθεση που περιγράφει πως θα πληγεί η Γαλλία απο ενδεχόμενο GREXIT.
Οι συνέπειες της εξόδου, είναι τόσο δραματικές που η γαλλική πλευρά διοχέτευσε την έκθεση-βόμβα άμεσα στην τόσο στην Ισπανική και Ιταλική πλευρά όσο και στη γαλλική αντιπολίτευση.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες η έκθεση περιγράφει συνέπειες που φέρνουν στο νου επιπτώσεις πολεμικής εισβολής και μια άνευ όρων παράδοση στη Γερμανία.
Η έξοδος της Ελλάδας αυτομάτως οδηγεί την Ιταλία σε απώλεια καταθέσεων και κατα συνέπεια επιβολή ελέγχου κεφαλαίων πράγμα που θα γκρεμίσει την Ιταλική βιομηχανία. Στη συνέχεια η Ισπανία θα υπέφερε απ'τη εκροή των καταθέσεων στο εξωτερικό και το ντόμινο θα χτύπαγε τη Γαλλία πολιτικά και οικονομικά κάτι που θα παρέδιδε και τις τρείς χώρες όμηρους της Γερμανικής υπερενισχυμένης πλεον απ΄τις εκροές "νότιων" κεφαλαίων, τραπεζικής δύναμης. Η Γερμανική οικονομία με τα ταμεία γεμάτα πλέον απ΄τη κατάρρευση των υπολοίπων, θα κάλπαζε προς την ανάπτυξη, με το ευρώ σε υποτίμηση έναντι του δολαρίου και τα επενδυτικά γερμανικά προιόντα φουλαρισμένα με χρήμα δεν θα άφηναν περιθώρια ούτε οικονομικά ούτε πολιτικά σε καμία απο τις παραπάνω χώρες κάτι που ισοδυναμεί με "παράδση" όπως ανέφεραν γαλλικές πηγές.



phgh:voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου