Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – «Βρώμικο Σχέδιο» της Ε.Ε. για να… Σπρώξει τη Ρωσία σε Πόλεμο με την Τουρκία

 

Όσο Περνά ο Καιρός Τόσο και Αποκαλύπτεται ο δόλιος ρόλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο οποίος σε καμιά περίπτωση δεν είναι η βοήθεια και η αλληλεγγύη στα κράτη μέλη… Πρόκειται για μια «Ευρωπαϊκή Ουάσινγκτον», που στοχεύει στη δημιουργία μιας αυτοκρατορίας με μία και μόνο κυβέρνηση και ενιαίο νόμισμα, και τους υπόλοιπους να είναι «σκλάβοι» της…
Ποιο είναι το τελευταίο δόλιο σχέδιο αυτής της «Αυτοκρατορίας»;
Σύμφωνα με την «Deutsch Türkische Nachrichten», η ΕΕ θέλει να χρησιμοποιήσει την Κριμαία για να… σπρώξει τη Ρωσία σε διαμάχη με την Τουρκία
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η Ευρωπαϊκή Ένωση θα επιδιώξει να απεικονίσουν τους Τούρκους της Κριμαίας, γνωστούς ως Τάταρους της Κριμαίας, ως καταπιεσμένη μειονότητα στην περιοχή και θα χρησιμοποιήσει τη σύγκρουση για να ανάψει μια πολεμική σπίθα μεταξύ της Τουρκίας και της Ρωσίας. Οι ηγέτες των δύο χωρών θα πρέπει να λάβουν αντίμετρα.
Ο δικτυακός τόπος Deutsch Türkische Nachrichten, ή German Turkish News, έχει στείλει ένα προειδοποιητικό σήμα για σε Τουρκία και Ρωσία: προειδοποιεί ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση αναζητεί τρόπους για να ανάψει μια σπίθα μεταξύ Άγκυρας και Μόσχας.
Μια διαμάχη ανάμεσα σε αυτές τις δύο χώρες θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια διαρκή αποσταθεροποίηση του Καυκάσου και της Κεντρικής Ασίας…
Η Ρωσία και η Τουρκία, όμως, μπορούν να λύσουν εύκολα τα προβλήματα των Τούρκων της Κριμαίας Τούρκους, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, με την εξασφάλιση των πολιτιστικών και γλωσσικών ελευθεριών της γηγενούς μειονότητας, η οποία κυριαρχούσε στην χερσόνησο μεταξύ του 15ου και του 18ου αιώνα. Η Άγκυρα και η Μόσχα θα πρέπει να συνεργάζονται στενά με σκοπό τον έλεγχο πιθανών αυτονομιστικών ταραχοποιών.
Η Ρωσία και η Τουρκία θα πρέπει επίσης να σταθεροποιήσουν τους γεωπολιτική τους «κόλπους», αλλιώς θα υπάρχει πάντα ένας τρίτος, ο οποίος θα παίζει συνεχώς είτε το θρησκευτικό, εθνοτικό ή ιδεολογικό εθνικιστικό χαρτί για να ξεσηκώσει τη μία εναντίον της άλλης και να προχωρήσει στην αποδυνάμωση των δύο κρατών.
Ο δικτυακός τόπος σημείωσε επίσης ότι η ΕΕ χρησιμοποιεί δύο μέτρα και σταθμά στην προσέγγισή της σε ομάδες εθνοτικών μειονοτήτων. Δίνοντας παράλληλα ιδιαίτερη προσοχή στους Τατάρους της Κριμαίας, απορρίπτει τις συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή και την Αφρική και σπάει όλα τα διεθνή νομικά πρότυπα της πολιτικής της για τις θαλάσσιες πρόσφυγες.
Η Ένωση έχει επίσης κλείσει τα μάτια της, και δεν προχωρά σε καμία αντίδραση για την ειδεχθή δολοφονία του ουκρανού δημοσιογράφου της αντιπολίτευσης, Ολες Buzina, ο οποίος πυροβολήθηκε θανάσιμα κοντά στο σπίτι του τον περασμένο Απρίλιο από δύο ένοπλους μασκοφόρους.
Τι είναι σωστό και τι λάθος, τελικά καθορίζεται από τις Βρυξέλλες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου