Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Ποια «κατάπαυση» του πυρός; Οι ουκρανο-ναζί βαράνε στο ψαχνό! Βομβάρδισαν νοσοκομείο!


donetsk_vomvardismos
Ένα νοσοκομείο και πολλά κατοικημένα κτήρια χτυπήθηκαν κατά τη διάρκεια βομβαρδισμού του Ντόνετσκ από τις ουκρανικές δυνάμεις το Σάββατο.
Σχεδόν 50 περιπτώσεις παραβίασης της εκεχειρίας έχουν καταγραφεί από την πλευρά του Κιέβου σήμερα, δήλωσε ένας εκπρόσωπος των δυνάμεων των ανταρτών του Ντόνετσκ.
Ένα νοσοκομείο χτυπήθηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ανέφερε το RIA Novosti επικαλούμενο το δημαρχείο του Ντόνετσκ. Ένας γιατρός και αρκετοί ασθενείς τραυματίστηκαν.
donetsk_vomvardismos2
Νωρίτερα ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντίνετσκ, Eduard Basurin, δήλωσε: «Κατοικημένα κτήρια έχουν χτυπηθεί … οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της ΛΔΝ είναι καθ οδόν προς τη βομβαρδισμένη περιοχή, πυρκαγιές έχουν ξεσπάσει εκεί έξω».
Περιγράφοντας την κατάσταση στην περιοχή, ο Basurin είπε ότι το υπουργείο Άμυνας του Ντόνετσκ έχει καταχωρήσει 49 παραβιάσεις της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός του Μινσκ κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας. Ο ουκρανικός στρατός βομβαρδίζει τις ελεγχόμενες από αντικυβερνητικές δυνάμεις περιοχές καθημερινά, πρόσθεσε.
donetsk_vomvardismos1




phgh:http://hellasforce.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου