Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Σε τέσσερις μήνες η κοινωνία θα έχει απορρίψει το μνημόνιο .ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;;;


Σε τέσσερις μήνες η κοινωνία θα έχει απορρίψει το μνημόνιο
Η σοβαρότητα του θέματος κύριοι , φαίνεται να υπερβαίνει την φαντασίας .
Η κοινωνική πραγματικότητα θα αποβάλλει ως μη λειτουργικό το μνημόνιο που της επιβάλλετε … πως ;
Θα εκτοξευτεί η παραοικονομία στο 200% , η φοροδιαφυγή και η φοροαποφυγή δεν θα έχουν προηγούμενο , η οικονομική μικροπαραβατικότητα θα γίνει το χόμπι των Ελλήνων , η ξακουστή εφευρετικότητα των οποίων θα εξειδικευτεί , στο πώς να παρακάμψουν , όλους εκείνους του δυσβάστακτους όρους που απαιτεί η εφαρμογή του μνημονίου , το οικονομικό έγκλημα θα ανθίσει , κ.α
Μα το χειρότερο !!!
Θα βρεθούν τρόποι να παρακαμφθεί ο « έλεγχος » που ασκεί απόλυτα , το τραπεζικό σύστημα . Τι θα σημάνει η παράκαμψη του τραπεζικού συστήματος ;; … μπορείτε να το φανταστείτε.
Η σύγκρουση του μνημονίου που ψηφίσαμε ( όλοι μαζί ) κύριοι , με την κοινωνική πραγματικότητα θα είναι σφοδρή .
Ο εκκωφαντικός ήχος της θα ακουστεί στις χώρες όλων όσων είχαν ενδιαφέρον για το μέλλον μας κι ακόμα παραπέρα.
.. και τότε , θα πέσουμε πάλι στην παγίδα . Αυστηρούς ελέγχους από πολλά υποσχόμενους νέους μηχανισμούς , θα φορτώσουμε πάλι την δικαιοσύνη με υποθέσεις κτλ … για να γίνει τι;;
Για να δώσει ο πεινασμένος και το μισοφαγωμένο κουλούρι που κρύβει στο σακούλι του;
Ετούτη δω η Βουλή πράγματι , έκαμε κάτι το εκπληκτικό . Για πρώτη φορά τα περισσότερα κόμματα λειτούργησαν ως οικουμενική κυβέρνηση εθνικής Σωτηρίας , χωρίς να «μετακινηθούν ».
Πολύ φοβόμαστε , ότι θα πρέπει να σφυρηλατήσετε αυτήν την συνεργασία ώστε να γίνει ακόμα πιο δυνατή , ενόψει των αδιανόητων καταστάσεων που θα λάβουν χώρα μέχρι το 2019 … κύριοι .
..και επειδή η δύναμη μας είναι , και οι προτάσεις μας … προτείνουμε .
• Εκεχειρία των πολιτικών δυνάμεων έως τον Ιούνιο του 2019 , ώστε να δυνηθεί η πολιτική ενότητα … μόνο όλοι μαζί θα μπορέσουμε – ακόμα και αυτοί που διαφωνούν είναι το ίδιο χρήσιμοι .
• Να κλιμακωθεί η ¨επίθεσή μας ¨ στο χρέος , ενδείκνυται να καταγγελθεί επίσημα και απορούμε γιατί δεν έχει γίνει ακόμα με όλα όσα έχουν προκύψει.
• Να τεθεί ( αρχικά ως ενδεχόμενο ) η διεξαγωγή δημοψηφίσματος το 1ο τρίμηνο του 2016 , περί της παραμονή μας ή όχι στην νομισματική ένωση της Ε.Ε , έτσι , οι εταίροι μας , θα αγωνιούν για την ορθότητα της συμφωνίας που μας επέβαλαν .
• Να επιδιώξουμε άμεσα την δημιουργία Ευρωπαϊκών μηχανισμών καταπολέμησης της διαφθοράς και της συλλογής φόρων … για τα κράτη που βρίσκονται σε πρόγραμμα … μην κοροϊδευόμαστε , δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα θέματα αυτά στον βαθμό που απαιτείτε για να σώσουμε το «παιχνίδι »
Απλά … «ακούστε μας »




phgh:http://hellasforce.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου