Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Η Bild ξεχνάει όσα χρωστάει η Γερμανία στην Ελλάδα



Το καθημερινό της προπαγανδιστικό  έργο κατά της Ελλάδας συνεχίζει και σήμερα η γερμανική Bild.Φιλοξενεί επιστολές και email Γερμανών πολιτών με παραλήπτη τη Μέρκελ εκφράζοντας την αντίρρησή τους σε ένα νέο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας. «Κούρεμα χρέους αντί τρίτου πακέτου βοήθειας», επιμένει ο Ντίτριχ Λίφελντ, ο οποίος γλαφυρά περιγράφει: «Καλύτερα ένα τέλος με τρόμο παρά τρόμος δίχως τέλος. Αφού δεν πρόκειται να δούμε ποτέ ξανά τα δισεκατομμύρια ευρώ από την Ελλάδα, θα πρέπει να γίνει ένα κούρεμα. Λυπάμαι μόνο για τον λαό μας».

schuldenschnitt

«Ποιος θα σώσει τους φορολογούμενους» διερωτάται ο Χόλγκερ Μπούρμπ από το Μπίκεμπουργκ της Κάτω Σαξωνίας, επισημαίνοντας με δυσφορία: «Σήμερα η Άνγκελα Μέρκελ σώζει την Ελλάδα. Αύριο τον κόσμο, μεθαύριο το Σύμπαν. Και ποιος θα σώσει τους Γερμανούς πολίτες και τους φορολογούμενους απ’αυτήν;»

rettung

«Λιγότερα για τους συνταξιούχους, περισσότερα για την Αθήνα», τονίζει η Χανελόρε Φίτσε από το Ντίλμεν: «Στη Γερμανία, οι συντάξεις πέφτουν και τα χρήματα για την Ελλάδα διατίθενται σε αφθονία. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί!»

rentner

Και η οργή συνεχίζεται… «Ο απλός λαός λυπάται», λέει το ζεύγος Ραμ από το Βερολίνο: «Αυτή η ελληνική κυβέρνηση αλλά και η προηγούμενη αποδείχτηκαν ανίκανες να δεχτούν τη βοήθειά μας. Αντ’αυτού μας συκοφαντούν και μας προσβάλλουν. Κι αυτό μας θλίβει».

volk







phgh: ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΛΛΑΔΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου