Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Μόνο στα λόγια… Μαγκιές οι Αμερικάνοι – Στις πράξεις σούζα στον Πούτιν…


Μόνο στα λόγια... Μαγκιές οι Αμερικάνοι - Στις πράξεις σούζα στον Πούτιν, τον οποίο τρέμουν...
ΗΠΑ, Δύση και Ευρωπαϊκή Ένωση κτυπούν τη Ρωσία και τον Βλαντιμίρ Πούτιν, με όποιον δόλιο τρόπο μπορούν με απώτερο στόχο την πρόκληση του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Ωστόσο ο ισχυρός Πρόεδρος της Ρωσίας, που είναι έτοιμος (μέσω των Brics) να αγκαλιάσει την Ελλάδα, δεν πέφτει στην παγίδα τους. Έτσι οι Αμερικάνοι προσπαθούν να περάσουν σε επίσημες κινήσεις εναντίον των Ρώσων, ωστόσο το σκέφτονται πολύ σοβαρά, αφού έχουν συνηθίσει στην προπαγάνδα και τον δόλιο πόλεμο…
ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ – ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΡΩΣΙΑ…
Τι ακριβώς συμβαίνει; Οι Αμερικάνοι παρουσιάζονται αναποφάσιστοι στην τοποθέτηση βαρέων όπλων στην Ευρώπη.
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν ακόμη αποφασίσει αν θα στήσουν σταθμό βαρέων όπλων, συμπεριλαμβανομένων αρμάτων μάχης και οχημάτων μάχης Πεζικού, στην Ανατολική Ευρώπη και τις χώρες της Βαλτικής», αποκάλυψε εκπρόσωπος του Πενταγώνου, παρέχοντας ελάχιστη σαφήνεια σχετικά με φήμες που κυκλοφορούν.
«Η απόφαση δεν έχει παρθεί», τόνισε ο συνταγματάρχης Steve Warren. «Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, ο στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών έχει αυξήσει την προεγκατάσταση του εξοπλισμού για την κατάρτιση και ασκήσεις με τους συμμάχους μας στο ΝΑΤΟ και τους εταίρους», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με έκθεση που είδε το φως της δημοσιότητας, προέκυψε ότι η Ουάσινγκτον σκοπεύει να στείλει βαρύ οπλισμό και περισσότερους από 5000 ένοπλους προς τις χώρες που βρίσκονται κοντά στα σύνορα της Ρωσίας. Εάν εγκριθεί, αυτό θα πρόκειται για την πρώτη ανάπτυξη αμερικανικού στρατιωτικού υλικού σε αυτό το μέρος της Ευρώπης από το τέλος του Ψυχρού Πολέμου.
Και πάλι οι Αμερικάνοι θα κινηθούν δόλια (αν κινηθούν), αφού τα όπλα θα φέρεται να αποστέλλονται σε τρεις χώρες της Βαλτικής, την Πολωνία, την Ρουμανία και η Βουλγαρία, σύμφωνα με τους «New York Times». Πρόσθετες οπλισμός θα μπορούσε να παραδοθεί στην Ουγγαρία.
Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής των ΗΠΑ, για αύξηση της στρατιωτικής παρουσίας τους κατά μήκος των συνόρων της Ρωσίας, για να προστατεύσει δήθεν γειτονικά κράτη από τη μυθική απειλή της Μόσχας. Η Ουάσιγκτον εντείνει την εκστρατεία αυτή μετά από το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία και την επανένωση της Κριμαίας με τη Ρωσία, χρησιμοποιώντας αυτά τα γεγονότα ως πρόσχημα.
Το Κρεμλίνο έχει επίμονα αρνηθεί οποιαδήποτε αδικοπραγία. Η Μόσχα έχει εμπλακεί ενεργά στην ειρηνευτική διαδικασία Μινσκ με στόχο την ειρήνευση στην κατεστραμμένη από τον πόλεμο χώρα μέσω μιας πολιτικής λύσης. Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν αποτελούν μέρος του κουαρτέτου της Νορμανδίας, η οποία περιλαμβάνει τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Ρωσία και την Ουκρανία.



ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ



phgh:http://hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου