Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Ξεκίνησε η φωτιά στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ



mixelogiannakis

Βράζει το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες ώρες μετά τις προτάσεις που κατέθεσε η κυβέρνηση προς εξέταση στους Δανειστές και τη ζήτηση της παράτασης του προγράμματος έκτακτης στήριξης όπως μετέδωσε το γαλλικό πρακτορείο!
Οι αυξήσεις στη φορολογία των επιχειρήσεων, οι έκτακτες εισφορές, που ήρθαν στο φως πριν λίγες ώρες και φιλοδοξούν να εισπράξουν 2,692 δισ.για το 2015 άναψαν φωτιά στο εσωτερικό της συγκυβέρνησης.
Οι ψίθυροι έγιναν φωνές και ο βουλευτής Γιάννης Μιχελογιαννάκης τόνισε δημόσια "Η συμφωνία θα αποτελέσει μνημόνιο χειρότερο από τα πρώτα και θα διευρύνει την κοινωνική εξαθλίωση" και πρόσθεσε “είναι ταφόπλακα για την Ελλάδα”!
Ο κος Μιχελογιαννάκης υποννόησε πως μαζί τους συμφωνούν πολλοί άλλοι συνάδελφοι του και πως είναι ιδιαιτέρως δυσαρεστημενοι.
"Πώς μπορείς να κάνεις μία συμφωνία που θα αυξήσει τις αυτοκτονίες και θα φτωχοποιήσει το λαό;” είπε ο κος Μιχελογιαννάκης τονίζοντας πως τέτοια συμφωνία δεν θα περάσει απ΄τη ΚΟ του κόμματος.

"Η προσωπική μου στάση είναι ότι αυτά τα μέτρα δεν μπορούν να ψηφιστούν», δήλωσε απ΄τη μεριά του ο Αλέξης Μητρόπουλος.εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια του,

phgh;VOICE NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου