Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Θέμα ημερών η σύσταση ρωσικής υποπροξενικής αρχής στην Αλεξανδρούπολη


Flag of Greece
Η σύσταση Ρωσικής υποπροξενικής αρχής, ένα πάγιο αίτημα της πλειοψηφίας του Εβρίτικου λαού, βαίνει στο τελικό στάδιο της διαδικασίας του.
Μετά την πρωτοβουλία ανάδειξης του εν λόγω θέματος και την κοινοποίηση δημόσιας ανοιχτής επιστολής προς στον αρμόδιο υπουργό εξωτερικών κύριο Κοτζιά και κατόπιν σχετικής ερωτήσεως που κατατέθηκε από μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μέσα στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο αρμόδιος υπουργός απάντησε πως υπάρχει συγκατάθεση του υπουργείου εξωτερικών για την εν λόγω λειτουργία προξενικής αρχής, έχει ενημερωθεί η Ρωσική πρεσβεία των Αθηνών και μετά την τοποθέτηση του επικεφαλής αυτής θα ολοκληρωθεί η έκδοση εκτελεστηρίου εγγράφου (exequatur).
kotzia

H Παρουσία της Ρωσικής προξενικής αρχής στην Αλεξανδρούπολη θα συμβάλει τα μέγιστα στην οικονομική και πολιτική σύσφιξη των δύο λαών και η οποιαδήποτε πολιτική πρωτοβουλία προς αυτή την κατεύθυνση εκλαμβάνεται ως θετική από το σύνολο του Εβρίτικου λαού.
Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες πιστοί στην προάσπιση των Εθνικών συμφερόντων και την ευημερία του τόπου μας καθημερινώς αποδεικνύουν εμπράκτως αυτόν τον σκοπό.
ΛΕΛΙΑΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΕΒΡΟΥ
ΜΕΛΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

phgh:http://hellasforce.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου