Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Ο Ομπάμα πλέον είναι δικτάτορας… (βίντεο)


obama1
Τα θεμέλια της παγκόσμιας κυβέρνησης εδραιώθηκαν με το πέρασμα του μυστικού νομοσχεδίου!
Ένα από τα πιο καταστροφικά χτυπήματα στην κυριαρχία των ΗΠΑ από την ίδρυση της χώρας, πραγματοποιήθηκε καθώς η Γερουσία έδωσε στον Πρόεδρος Ομπάμα νίκη για την εταιρική σχέση Trans Pacific (TPP).
Παρά την μαζική αντίδραση από τον αμερικανικό λαό, μέρος των Ρεπουμπλικάνων και την πλειοψηφία των Δημοκρατικών, ο Ομπάμα πήρε την αρχή fast-track με 60-38 σε ψηφοφορία.
Τμήματα του TPP που δημοσιεύτηκαν από το Wikileaks αποκάλυψαν μεγάλη επιρροή της συνθήκης σε πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων των ατομικών δικαιωμάτων, της ελευθερίας του διαδικτύου, ακόμη και το ίδιο το κράτος δικαίου. Μη εκλεγμένη εταιρικά διοικητικά συμβούλια και ο πρόεδρός τους μπορούν πλέον να ασκήσουν πρωτοφανή έλεγχο σχεδόν σε κάθε πτυχή της ανθρώπινης δραστηριότητας.




«Αν διαβάζεις, γράφεις, δημοσιεύεις, σκέφτεσαι, ακούς, χορεύεις, τραγουδάς ή εφευρίσκεις. Αν καλλιεργείς, ή καταναλώνεις τρόφιμα. Αν είσαι άρρωστος τώρα ή ίσως μια μέρα να είσαι, το TPP θα σε έχει στο στόχαστρό του, έγραψε ο Mr. Wikileaks, Τζούλιαν Ασάνζ.
Μυστικά κεφάλαια του TPP σχετικά με τη μετανάστευση, παρέχουν επίσης στον πρόεδρο Ομπάμα μια ακόμη μεγαλύτερη ικανότητα να διαβρώσει τα νότια σύνορα της χώρας.
«Ο Ομπάμα θα είναι σε θέση να ολοκληρώσει και τις τρεις συμφωνίες Obamatrade, χωρίς καμία εμπλοκή του Κογκρέσου…», σημειώνει η ιστοσελίδα Breitbart.
Το TPP, το οποία καλύπτει 12 χώρες και πάνω από το 40% της παγκόσμιας οικονομίας, θα θέσει τη Βόρεια Αμερική κάτω από την ίδια κυβερνητική δομή όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση, όπου νόμοι δημιουργούνται συνεχώς έξω από τη δημόσια επιρροή.

phgh: http://hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου