Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Καταναγκασμός και απόλυτος έλεγχος


Καταναγκασμός και απόλυτος έλεγχος
Του Γιώργου Φαρμάκη
Η πλειοψηφία του λαού στην χώρα μας αλλά και σε όλο τον κόσμο γενικότερα έχει γαλουχηθεί από τα σχολεία που ακολουθούν πιστά τις επιταγές της παγκόσμιας ελίτ, η οποία συστηματικά προωθεί τον δουλικό τρόπο σκέψης σε όλους τους ανθρώπους.

Πάρα πολλοί πολιτικοί αλλά και απλοί άνθρωποι προσπαθούν να μας πείσουν ότι όλα είναι καλά και ότι τίποτα περίεργο δεν συμβαίνει στον σύγχρονο Δημοκρατικό κόσμο στον οποίο ζούμε. Λοιπόν για να πάρουμε τα πράγματα με την σειρά, το ότι η πλειοψηφία πιστεύει κάτι δεν σημαίνει ότι πιστεύει τα σωστά πράγματα, παράδειγμα; Ψηφοφόροι οι οποίοι κατ΄επανάληψην έχουν φιλήσει τα χέρια των πολιτικών που εφαρμόζουν πολιτικές οι οποίες μόνο καλό δεν κάνουν στους ίδιους τους πολίτες. Έπειτα τα λεγόμενα σχολεία δεν είναι τίποτα παραπάνω από κέντρα μορφοποίησης κενών από ουσία εγκεφάλων, όσο στενάχωρο και αν ακούγεται αυτό, είναι η ωμή και πικρή αλήθεια. Το μεγαλύτερο ψέμα της εποχής μας και όχι μόνο είναι το λεγόμενο πολίτευμα της Δημοκρατίας το οποίο όμως είναι Δημοκρατικό για όσους την υπηρετούν άρα μάλλον ολιγαρχία είναι.
Μας έπεισαν ότι το κατοχυρωμένο δικαίωμα που έχουμε είναι η ελευθερία της ψήφου ώστε να εκλέγουμε τους ηγέτες που θέλουμε. Δείτε παρακάτω λοιπόν ένα δείγμα “πραγματικής” Δημοκρατίας.
Αυτό το περιστατικό είχε λάβει χώρα στην Ισπανία στις εκλογές που έγιναν ώστε να αποσχιστεί η Καταλονία από την Ισπανία. Τι ειρωνεία, οι αστυνομικοί δεν επιτρέπουν σε πολίτη να ασκήσει ελεύθερα το δικαίωμα της ψήφου, το οποίο υποτίθεται ότι έχει. Από ότι είδατε οι αστυνομικοί χτύπησαν την γυναίκα και το παιδί της. Παρόμοιες εικόνες έχουμε συναντήσει και σε πολλές άλλες χώρες δυστυχώς. Είναι πραγματικά ατέλειωτα τα επιχειρήματα για το ότι κανείς μας δεν είναι πραγματικά ελεύθερος και απλά έχουμε την ψευδαίσθηση ότι ελέγχουμε τις τύχες μας.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να θυμηθούμε το DVD του Δημοσθένη Λιακόπουλου που έχει τον τίτλο ”Παγκοσμιοποίηση του καταναγκασμού και του ελέγχου” και εξηγεί απόλυτα τα όσα συμβαίνουν στις μέρες μας.
el.gr




katoxika nea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου