Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

"Σκύλιασε" το βαθύ κράτος στις ΗΠΑ και επισπεύδει τον μεγάλο πόλεμο: «Σοβαρή απειλή» αποκαλούν τον Πούτιν



"Σκύλιασε" το βαθύ κράτος στις ΗΠΑ και επισπεύδει τον μεγάλο πόλεμο: «Σοβαρή απειλή» αποκαλούν τον Πούτιν

Του Άρη Δημόπουλου

Επιστρατεύουν πλέον οποιαδήποτε δύναμη -πολιτική ή μη- τους έχει απομείνει, ελπίζοντας πως έτσι θα στρέψουν τόσο τον αμερικανικό λαό όσο και τον ίδιο τον Τραμπ κατά του Βλαντιμίρ Πούτιν. 

Το βαθύ κράτος στις ΗΠΑ λειτουργώντας μέσω μεγάλης μερίδας των αριστερών Δημοκρατικών, χαρακτηρίζει τον πρόεδρο Τραμπ ως «επικίνδυνα ανεύθυνο και αδιάφορο», τόσο που θέτει σε άμεσο κίνδυνο την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ. 
Ποιο είναι το σφάλμα του κατά τους ίδιους; Η σύμπραξη με τον «αιώνιο εχθρό» Βλαντιμίρ Πούτιν και την ισχυρή του Ρωσία, κάτι το οποίο έχει σημάνει συναγερμό σε όλο το λόμπι των υποστηριχτών Ομπάμα - Χίλαρι Κλίντον. 
Ειδικότερα, "ο Ρώσος πρόεδρος συνιστά "σοβαρή απειλή" για τις Ηνωμένες Πολιτείες και ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κωφεύει": στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε μια έκθεση που έδωσαν σήμερα στη δημοσιότητα οι Δημοκρατικοί που μετέχουν στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας.
Το έγγραφο αυτό, έκτασης 206 σελίδων, βασίζεται κυρίως σε πληροφορίες που έχουν δημοσιευτεί στον Τύπο και αποτελεί την κατάθεση, στα αρχεία του αμερικανικού Κογκρέσου, της θέσης του Δημοκρατικού Κόμματος, σύμφωνα με την οποία ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ αντιμετωπίζει παθητικά τις επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, την προπαγάνδα ή άλλες ενέργειες του "διεφθαρμένου καθεστώτος του κ. Πούτιν", όπως το χαρακτηρίζουν.
"Ουδέποτε στην αμερικανική ιστορία ένας πρόεδρος των ΗΠΑ δεν ήταν τόσο αδιάφορος απέναντι σε μια τόσο προφανή απειλή κατά της εθνικής ασφάλειάς μας" γράφει στο προοίμιο ο Μπεν Κάρντιν, ο επικεφαλής των Δημοκρατικών στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων.
Μάλιστα οι Δημοκρατικοί συνεχίζουν να βλέπουν...φαντάσματα και στην Ευρώπη τιτλοφορώντας την έκθεσή τους ως:
"Οι ασύμμετρες επιθέσεις του Πούτιν κατά της δημοκρατίας στη Ρωσία και την Ευρώπη: συνέπειες για την αμερικανική εθνική ασφάλεια" .
Μόνο μέσα από αυτές τις τοποθετήσεις, θα μπορούσε κάποιος πολύ εύκολα να υποθέσει το τι θα γινόταν στην περίπτωση που η Χίλαρι Κλίντον, η εκπρόσωπος της αριστεράς και της θολοκουλτούρας στις ΗΠΑ, είχε κερδίσει την προεδρία το φθινόπωρο του 2018.
Πάντως όντας έτοιμοι για την "μεγάλη αντεπίθεση", οι εκπρόσωποι της θολοκουτρούρας στις ΗΠΑ βλέπουν σε μακροπρόθεσμο επίπεδο, θέλοντας να ετοιμάσουν τον επόμενο πρόεδρο της χώρας, που θα συνεχίσει ό,τι άφησε στη μέση ο Μπαράκ Ομπάμα.
Εξάλλου αυτή η φιλία και συνεργασία Τραμπ - Πούτιν δεν εξυπηρετεί τα σχέδια των αφεντικών τους...




el.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου