Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Το όνομα “ΝόβαΜακεντόσκι” …και το δούλεμα που εχεις να φας ακομα δεν εχει οριο…

Παρατηρησε το σκηνικο ο “καλος” και ο “κακος”..
Ο “κάκος” αντιδράει στις πρώτες κουβέντες που λέει η κυρια, πετάει ατάκες  ότι αυτό είναι γελοίο και οτι είναι κυριλλικό… και ότι είναι μία από τα ίδια και ότι έχουμε χαθεί στη μετάφραση…

Η κυρία επειδή έτσι είναι το σκηνικό παίρνει το ρόλο της απολογίας… Όπου μέσα από αυτή την απολογία σου δίνει όλα τα σκαλοπάτια να πιαστείς να μην ξεφύγεις από τα όρια που προσδιορίζει ο υπνωτιστής επικυρίαρχος για το πού πρέπει να οδηγηθεί η σκέψη σου…
Όσο ο “κακός” δήθεν αντιδρά…. η κυρία συνεχίζει να δικαιολογεί… σαν μία συζήτηση στο καφενείο δύο φύλων… Όσο εσύ έχεις την τηλεόραση σου ανοιχτή και έχεις αποδεχθεί αυτά τα καθάρματα να είναι αυτοι που θα σου δίνουν την πραγματική πληροφορία….
…και όταν πλέον η “καλη”  τις συζητησης  πει ολα τα δικαιολογητικά  για Καμμένο. για το τι θα πέσει στο τραπέζι Για πόσο καιρό θα πέφτει αυτό στο τραπέζι τι θα πουν οι ξένοι……. Έτσι ώστε να έχεις μία ήπια μορφή αποδοχής…τελειωσει….τοτε..
Ο “κακος”  μέσα σε μία ατάκα απόλυτης αποδόμησης  και συγχώρεσης Στα πάντα…. αμολάει το… τρομερό συγχωροχάρτι… να μην ξεχνάμε ότι όλος ο πλανήτης αυτή τη στιγμή την ονομάζει Μακεδονία!
…τι μας είπε η παρεΐτσα που μόλις μας έδωσε νέα πληροφορία;
Αυτό είναι το όνομα… γύρω από κει γυρνάνε……. είναι για αυτό και για αυτό και για αυτό καλό… είναι για αυτό κακό…. λιγότερα κακά….. αλλά το  ρεζουμέ  είναι ότι αυτή τη στιγμή όλοι Μακεδονία τη λένε…. δεν μπορούμε λοιπόν να κατηγορήσουμε τα παιδάκια που πήγαν εκεί να διαπραγματευτούν…. δεν θα είναι δικό τους το σφάλμα!
Πάρε λοιπόν αυτό το σεναριακι…. που κάποιο @ρχίδι Το έγραψε επικοινωνιακά  να αρχίζει να σε Κοιμίζει…. συνήθισε το…. γιατί όλοι αυτοί με την μπλε τσάντα που βγάζουν το μολυβάκι και γράφουν τα σενάρια σε αυτά τα παπαγαλάκια που μπαίνουν μεσα στο σπίτι σου σαν αφθεντιες της πληροφορίας…από εδώ και πέρα θα σε βομβαρδίσουν με τέτοιου είδους συζητήσουλες…!
ο ένας θα ναι ο “κακός” που θα αρνείται… που θα θυμώνει…. ο άλλος Θα ειναι  Ο φιλικός….. που θα μοιάζει να συμφωνεί με τον κάκο…. αλλά πρέπει να του δώσει την πληροφορία.. του τι πραγματικά συμβαίνει….  θα σε περνάνε από διπλό και τριπλό σύστημα σαν το κεντρί την απάτη…… και έτσι μετά από εκατοντάδες φορές που θα το ζήσεις από δω και πέρα….
…την ώρα που θα χάσουμε το όνομα το μυαλό σου θα έχει μέσα του τόση αποδοχή…. η ψυχή σου πλέον θα έχει τόσο παραδοθεί…. που δεν θα αντιδράσεις καθόλου!
..απόλαυσε αυτό που σου κάνουν με ηρεμία…
Stranger…




katoxika nea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου