Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Αποστασία: ο καιρός των ιερέων έχει παρέλθει;
Όπως φαίνεται ναι, καθώς πλέον στις θρησκευτικές συγκεντρώσεις που γίνονται εντός χριστιανικών αιρετικών ναών δεν υπάρχει πλέον κανένας σεβασμός προς το πρόσωπο του Χριστού.
Παραπάνω φαίνεται ξεκάθαρα σε μια από αυτές τις συγκεντρώσεις ο Σταυρός του Ιησού να περιβάλλεται από δεκάδες μπαλόνια, καθώς και η αμφίεση των οργανωτών η οποία κάθε άλλο παρά εκκλησιαστική είναι.
«Ο καιρός των ιερέων έχει παρέλθει», σύμφωνα με την Jutta Lehnert, 62 ετών, στο Koblenz της Γερμανίας, γυναίκα πάστορα, η ποία εργάζεται στην επισκοπή του Τρίερ (Trier Diocese) και η οποία αποφάσισε να μειώσει τον αριθμό των ενοριών της από 887 σε 35. Η αρχιεπισκοπή του Τρίερ διευθύνεται από έναν ομοφυλόφιλο αρχιεπίσκοπο, τον Stephan Ackermann.
Ο νεοταξικός Πάπας Φραγκίσκος, η «δεσποτική αρχή», ανακοινώνει ότι «η λειτουργική μεταρρύθμιση είναι μη αναστρέψιμη».
«Μπορούμε να βεβαιώσουμε με σιγουριά ότι η λειτουργική μεταρρύθμιση είναι μη αναστρέψιμη», κήρυξε ο πάπα Φραγκίσκος τον Αύγουστο του 2017, σε έναν λόγο που εκφώνησε μπροστά σε 800 παρευρισκομένους σε μια λειτουργική εβδομάδα.
Για εκατοντάδες χρόνια οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν ένα ημερολόγιο όπου σε κάθε χρόνος γίνοναν μια αναφορά στον Ιησού Χριστό. Παρόλα αυτά, στην Αγγλία αυτό επρόκειτο να αλλάξει.
Στα σχολεία τα πράγματα προχωρούν από το κακό στο χειρότερο, όπου οι μαθητές, σύμφωνα με εντολή Επιτροπών τοπικής αυτοδιοίκησης, πλέον παύουν να χρησιμοποιούν τους όρους π.Χ και μ.Χ, από «φόβο» να μην προσβάλλουν τους αλλόθρησκους συμμαθητές τους. Συγκεκριμένα, οι όροι αυτοί επρόκειτο να αντικατασταθούν από τους όρους πΚΕ και μΚΕ, δηλαδή πριν Κοινής Εποχής και μετά Κοινής Εποχής, οι οποίοι πάλι υποτίθεται υποδηλώνουν την εποχή του Χριστού και είναι αρκετά αγαπητοί στους άθεους, αγνωστικιστές, μάρτυρες του Ιεχωβά και άλλους.
Ο πρώην αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπερι αναφέρει πως η πράξη αυτή αποτελεί «ντροπή».
Ακόμα και πολλοί μουσουλμάνοι και ιουδαϊστές ηγέτες μένουν προβληματισμένοι καθώς θεωρούν πως δεν αισθάνονται να προσβάλλονται από τους όρους αυτούς.
Αποκ. 19,16 Και επάνω στο ένδυμά του, στο μέρος όπου αυτό καλύπτει τον μηρόν του, είναι γραμμένον το όνομα “βασιλεύς βασιλέων και κύριος κυρίων”.
«Σταματήστε να αναφέρετε τη λέξη Χριστούγεννα», ένας ιερέας προειδοποιεί τους Χριστιανούς να εγκαταλείψουν αυτήν τη λέξη.
Ένας Ιρλανδός παπικός ιερέας, ο πάτερ Father Desmond O’Donnell, προτρέπει στους χριστιανούς να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τη λέξη Χριστούγεννα, επειδή έχει αντικατασταθεί από τη λέξεις «Άγιος Βασίλης και τάρανδος». Συνεχίζει λέγοντας πως οι χριστιανοί όλων των παρατάξεων θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι τα Χριστούγεννα και το Πάσχα δεν έχουν κανένα θρησκευτικό νόημα πλέον.
Παιδικός σταθμός κηρύττει τον Αϊ Βασίλη νεκρό.
Η Nadine Ε έπρεπε να ηρεμίσει τον μικρό της Markus μετά τον περιστατικό με τον Άγιο Βασίλη στον παιδικό σταθμό στο Linzer στο Gugl της Αυστρίας.
«Μαμά, ξέρεις, ο Άγιος Βασίλης δεν υπάρχει, έχει πεθάνει εδώ και πάνω από 100 χρόνια.» Με δάκρυα, ο Μάρκος, 4 ετών, είπε στη μητέρα του τι είχε ακούσει από εκπαιδευτικούς στο νηπιαγωγείο του Λιντς στο Γκουλ.
«Μια αναίδεια, πώς παίρνουν το παραμύθι από τα παιδιά χωρίς να μας ενημερώνουν εμάς τους γονείς», λέει η Nadine E. ,34 ετών, θυμωμένη σχετικά με τις ενέργειες του υπεύθυνου.
Η Αυστρία συζήτησε πρόσφατα αν ο Άγιος Βασίλης πρέπει να παρουσιαστεί σε παιδιά με ή χωρίς γενειάδα. Τώρα ένα νηπιαγωγείο του Λιντς στο Gugl προκάλεσε ένα σκάνδαλο. «Ο γιος μου είπε ότι ο Άγιος Βασίλης δεν υπάρχει, ότι πέθανε πριν από περισσότερα από 100 χρόνια», παραπονείται η Nadine E.
Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Κοινοτήτων, enc, είναι μια οικουμενική οικογένεια αφοσιωμένων «χριστιανικών» κοινοτήτων στην Ευρώπη.
Αποτελούμαστε από οικουμενικές και εκκλησιαστικές κοινότητες, εκ των οποίων οι περισσότερες είναι «καθολικές».
Αναφερόμαστε στους εαυτούς μας ως «κοινότητες τρίτου τρόπου», που σημαίνει ότι δεν είμαστε ούτε τοπικές εκκλησίες, ούτε θρησκευτικές τάξεις αλλά μάλλον ένας «τρίτος» τρόπος εφαρμογής της βιβλικής ιδέας της χριστιανικής κοινότητας.
Στην Αμερική η εικόνα δεν είναι καλύτερη. Η Αμερικάνα ηθοποιός γιόρτασε Χριστούγεννα με τον δικό της τρόπο λέγοντας συγγνώμη που ο Ιησούς δολοφονήθηκε από ανθρώπους που είχαν νέες ιδέες. Επίσης ισχυρίστηκε πως αν οι Εβραίοι δεν σκότωναν τον Ιησού, αυτός δεν θα γινόταν διάσημος.
Μήπως αποτελεί ο ίδιος ο Χριστός έγκλημα μίσους κατά των μουσουλμάνων; Σύμφωνα με ένα περιστατικό τοποθέτησης μιας εικόνας της Σταυρώσεως του Ιησού σε ισλαμικό τέμενος, οι αστυνομικοί θεώρησαν αυτήν την πράξη ως έγκλημα μίσους.
Παρόλα αυτά πολλοί από τους μουσουλμάνους δεν ξεχνούν να τονίσουν την πίστη τους στον Ιησού ως δευτερεύων προφήτη επειδή ο Μωάμεθ ξαναέγγραψε την ιστορία του Ιησού παρουσιάζοντάς τον ως μουσουλμάνο.
Ποιος είναι ο Ματρέγια; Ένα οικουμενιστικό μήνυμα για έναν παγκόσμιο θρησκευτικό ηγέτη ο οποίος καλεί πιστούς κάθε θρησκείας να συνάψουν ειρηνικές σχέσεις σύμφωνα με τα σχέδια της Νέας Τάξης. Σύντομα έρχεται κοντά σας.
https://youtu.be/BajmwL0a43w
Με μια οργανωμένη εκστρατεία όπως φαίνεται η νέα Τάξη εξαφανίζει τα σύμβολα του Χριστού με απώτερο στόχο οι νέες γενιές που έρχονται να μην έχουν πλέον κανένα ίχνος χριστιανικής συνείδησης.
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr


el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου