Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Δείτε τι μας ετοιμάζουν και μην πιστεύετε κανένα π@ύστη προδότη …!


Το αρθρο της τελεγκραφ εχει τιτλο Τρίτος βαλκανικος πολεμος : Σέρβοι, Έλληνες, Βούλγαροι και Μακεδόνες να ενωθούν ενάντια στην «Μεγάλη Αλβανία»;
!!! (Ηδη δηλαδη η Ελλαδα για την τελεγκραφ ειναι κατι ξεχωριστο απο την Μακεδονια !!) ..και με αυτο τον τροπο ενημερωνει και τους αναγνωστες της …αλλα οχι μονο κοιταξτε το σχεδιο που εξελισεται και σκεφθειτε τι θα γινει αν αυτος ο πολεμος ξεκινησει και τι θα γνωριζει η κοινη γνωμη μεσα απο τα δικα τους ΜΜΕ ..!
Σε έκθεση της CIA αναλυτές δήλωσαν ότι αν οι ΗΠΑ εξακολουθήσουν να παρέχουν άνευ όρων στήριξη στους Αλβανούς και η ΕΕ να σιωπά για την αναβίωση της «Μεγάλης Αλβανίας», θα μπορούσε πολύ εύκολα αυτο να οδηγήσει σε ένα χάος στα Βαλκάνια, και η περιοχή να γινει μια νέα Μέση Ανατολή
Στο συμπέρασμα της τελευταίας έκθεσης της CIA σχετικά με την κατάσταση στην περιοχή μας, λέει ότι εάν οι ΗΠΑ, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Μακεδονία, συνεχίσουν να παρέχουν άνευ όρων στήριξη στους Αλβανούς και εάν η ΕΕ παραμείνει σιωπηλή και περνάει να απαρατηρητη την αναγέννηση της “Μεγάλης Αλβανίας”, θα οδηγήσει στη δημιουργία της “Ορθόδοξης Ένωσης” της Σερβίας, της Ελλάδας, της Βουλγαρίας και της Μακεδονίας, η οποία θα μπορούσε εύκολα να οδηγήσει σε έναν «τρίτο Βαλκανικό πόλεμο»!
Λόγω αυτών των ισχυρισμών, οι αναλυτές της CIA προειδοποιούν τις αρχές των ΗΠΑ να έχουν μια «ισορροπημένη προσέγγιση στα Βαλκάνια», γράφει ο Informer.
Η κατάσταση είναι χειρότερη: η Αλβανία και το Κοσσυφοπέδιο απειλούν ανοιχτά την πΓΔΜ
– Οι Αμερικανοί αναλυτές γράφουν ότι οι Βαλκανικές χώρες, των οποίων η επικράτεια είναι τα σχεδια της “Μεγάλης Αλβανίας”, δεν θα μείνουν αδρανείς και ηρεμοι να παρακολουθήσουν τους Αλβανούς να καταλάμβανουν έδαφος και είναι πεπεισμένοι ότι σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης Σέρβοι, Έλληνες, Βούλγαροι και “Μακεδόνικες” δυνάμεις (το αρθρο ειναι μεταφραση απο την telegraph οπου περιτεχνα περναει με την εκφραση μακεδονικες δυναμεις μια ξεχωριστη οντοτητα εξω απο την ελλαδα!!!!Να σκεφτουμε οτι ενας πολεμος στην περιοχη οπου θα αναμεταδοθει σε ολο τον κοσμο με αναφορες σε Μακεδονικες και Ελληνικες δυναμεις θα ειναι η καλυτερη τριπλα για να μπει στον υποσυνειδητο των ανθρωπων παγκοσμια οτι Μακεδονια και Ελλαδα ειναι κατι το ξεχωριστο!!!!!!) στον αγώνα κατά των Αλβανών. Στην περίπτωση αυτή, τα Βαλκάνια θα μπορούσαν να γίνουν η επόμενη Μέση Ανατολή και αυτό δεν είναι προς το συμφέρον κανενός, ούτε καν για τις Ηνωμένες Πολιτείες – είπε μια πολύ ενημερωμένη διπλωματική πηγή αυτής της εφημερίδας.
(Να σημειωσουμε ακομα οτι στην περιπτωση που στησουν πολεμο οι αμερικανοι στα βαλκανια το θεμα αλυτρωτικων θεσεων και διαθεσεων που τσαμπουναει ο Συριζα για το θεμα των σκοπιων ειναι τουλαχιστον γελειο….μιας και αν συμβει ενας τετειος πολεμος κανεις δνε γνωριζει ποια θα ειναι η εκβαση του και βεβαια ποια η τεραστια παραπληροφορηση θα γινει απο τα ΜΜΕ παγκοσμια ωστε σε μερικα χρονια και εν καιρο πολεμου να κατηγορηθεις οτι τα εδαφη σου που τα εχεις χιλιαδες χρονια …απλα τα εκλεψες προχτες μεσω πολεμου !!!>…..)
Γιατί τα δυτικά μέσα ενημέρωσης είναι σιωπηλά για τις επιθέσεις στη Μακεδονία; Κανείς δεν αναφέρει ότι ο πόλεμος ξεκίνησε από τρομοκράτες του SHQIPTAR!
Επίσης, οι αναλυτές εκτιμούν ότι η στάση απέναντι στις βαλκανικές χώρες είναι εξαιρετικά σημαντική για τον προσδιορισμό της σχέσης μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας.
– Γράφουν ότι αν οι ΗΠΑ και η ΕΕ συνεχίσουν με την παρούσα φιλοαλβανική πολιτική τους, όλοι οι ορθόδοξοι άνθρωποι θα στραφούν εναντίον τους. Σπρώχνοντάς τα στα χέρια των Ρώσων. Σε ένα σημείο, οι συντάκτες της έκθεσης εκτιμούν ότι εάν συνέβαινε ένα τέτοιο σενάριο, η Βουλγαρία και η Ελλάδα θα μπορούσαν να γίνουν «σκληρο-ρωσικά γεωπολιτικά προπύργια», όπως ήδη ειναι η Σερβία.
Ο αναλυτής Djordje Vukadinovic επεσήμανε ότι η ένωση είναι μια λογική αντίδραση στην προσπάθεια δημιουργίας μιας «Μεγάλης Αλβανίας».
– Αν συνέβαινε η συμμαχία, δεν πιστεύω ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα κάθονταν ήσυχα και θα παρακολουθούσαν, γιατί είναι σαφές ότι οι Αλβανοί είναι τα αγαπημένα τους πιονια. Η Σερβία είχε παρόμοια συμμαχία πριν από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν συγκρούστηκε με την Τουρκία.
Dacic: Υποστηρίζουμε όλες τις αποφάσεις της ΕΕ εκτός από τις κυρώσεις για τη Ρωσία
Ωστόσο, από την άλλη πλευρά, ο Cedomir Antic του Προοδευτικού Ομίλου τονίζει ότι η ιδέα της συγχώνευσης των Βαλκανίων υπάρχει εδώ και πάνω από μία δεκαετία.
– Ακόμη και αν ξεκίνησε η ιδέα, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα την εμπόδιζαν από την αρχή. Ωστόσο, μια τέτοια συμμαχία πρέπει να βρισκεται εκεί, διότι θα επιβιώσει ακόμη και αν η ΕΕ αποτύχει.
ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Η ΕΕ αναγνωρίζει την ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου: Αυτή την απόφαση της Ευρώπης η Σερβία δεν θα την δεχτεί ποτέ!
Ωστόσο, ο πρώην πρεσβευτής Ντούσαν Σπασόεβιτς πιστεύει ότι θα ήταν αδύνατο να δημιουργηθεί συμμαχία με χώρες που έχουν αναγνωρίσει την ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου.
– Είναι παράλογο να θέτουμε τα συμφέροντα των άλλων πανω από τα δικά μας. Υπενθυμίζεται ότι η πΓΔΜ ήταν από τις πρώτες χώρες που αναγνώρισαν το Κοσσυφοπέδιο. Η Σερβία πρέπει να παρακολουθήσει τα γεγονότα στη χώρα, αλλά, όπως είπε και ο Πρωθυπουργός Βούτσιτς, δεν πρέπει να παρεμβαίνουμε στις εσωτερικές υποθέσεις ενός κράτους. Μόνο η Ελλάδα και η Ρουμανία μπορούν να είναι οι πραγματικοί μας σύμμαχοι.



katoxika nea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου