Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ:«Νova Makedonija» - Ξεσηκωμός χιλιάδων Ελλήνων!

Όπως όλα δείχνουν το όνομα της Μακεδονίας μας το δώσαμε
στους Σκοπιανούς και το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής:
Τι κερδίζουμε απ’όλη αυτή την ιστορία;

Οι εξελίξεις τρέχουν και μάλιστα γρήγορα.

Την ίδια στιγμή, ο Βασίλης Λεβέντης υποστήριξε την Κυριακή πως η ονομασία της ΠΓΔΜ ήδη έχει αποφασιστεί. «Νova Makedonija θα ονομάζονται τα Σκόπια» δήλωσε στο Ε ο αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων.

Ο Βασίλης Λεβέντης τόνισε «ότι αν μπει το όνομα «Μακεδονία» είναι μεγάλη προδοσία για τη χώρα μας και ο διάλογος με τους Σκοπιανούς πρέπει να συνεχιστεί χωρίς όμως να περιλαμβάνεται το όνομα».

Επισήμανε επίσης «ότι οι Σκοπιανοί δεν θέλουν να μπει ένα όνομα με γεωγραφικούς προσδιορισμούς, ενώ ένα όνομα που θα περιλαμβάνει τη λέξη «Μακεδονία» τους δίνει τη δυνατότητα να επαναφέρουν τα αγάλματα που είχαν σε κάποια σημεία της χώρας τους».

Τέλος ο κ. Λεβέντης τόνισε «ότι και ο Καμμένος αλλά και η ΝΔ θα ψηφίσουν το όνομα «Νova Makedonija» όποτε έρθει στη Βουλή»!

Ενώ εμείς δίνουμε το όνομα, οι Σκοπιανοί λένε επιτέλους την αλήθεια!

«Όχι μόνο δεν είμαστε «μοναδικοί», δεν είμαστε καν ‘κληρονόμοι’ του Μεγάλου Αλεξάνδρου»

«Ο ελληνικός τηλεοπτικός σταθμός Άλφα, ανέφερε ότι ο Ζόραν Ζάεφ απέρριψε τις πρακτικές του προκατόχου του, Νίκολα Γκρούεφσκι και εξήγησε γιατί δεν συμφωνεί με τη θέση του προηγούμενου πρωθυπουργού ότι «τα Σκόπια είναι οι μόνοι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου», γράφει ο αρχισυντάκτης της ηλεκτρονικής πύλης «Plus Info», Μπράνκο Γκερόσκι (Бранко Героски ) και της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» (Σλόμποντεν Πέτσατ).

Ξεσηκωμός Ελλήνων πατριωτών!

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αφορμή την ονομασία της πΓΔΜ και τη χρήση του όρου «Μακεδονία», προγραμματίζεται, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, από ομάδες πολιτών.
Ειδικότερα, η ομάδα «Κίνηση Θερμαϊκός Ώρα Μηδέν» διοργανώνει στις 21 Ιανουαρίου, διαμαρτυρία με σημείο συνάντησης τον Λευκό Πύργο.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της: 

«Οι εντολοδόχοι των ξένων συμφερόντων, που το παίζουν κυβερνώντες, έλαβαν νέες εντολές (ίσως κατά το υπερπόντιο ταξίδι τους…) και ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν ένα από τα λαμπρότερα κομμάτια της ιστορίας μας, δηλαδή την ψυχή μας...τη Μακεδονία!» και καλούν σε τέσσερις συγκεντρώσεις.  







hellas press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου