Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Η τυπολατρία και ο ξύλινος λόγος της Εκκλησίας «όργανο» του Αλλάχ – Μελέτες λένε την αλήθεια


Η τυπολατρία και ο ξύλινος λόγος της Εκκλησίας «όργανο» του Αλλάχ – Μελέτες λένε την αλήθεια
Του Κίμωνα Χαραλάμπους
Η ισλαμική εισβολή μέσω των μεταναστών αλώνει την Ευρώπη.
Η μέθοδος έχει αλλάξει. Πλέον οι θρησκευτικές επιδρομές δεν γίνονται με το σπαθί, αλλά μέσω των μεταναστευτικών ροών. Σε αυτό βοηθά και η Εκκλησία.

Οι χριστιανοί γερνάνε, πεθαίνουν, δεν γεννάνε πολλά παιδιά και ως εκ τούτου σταδιακά αντικαθίστανται από τους ισλαμικούς πληθυσμούς που κατακλύζουν Ελλάδα και Ευρώπη.
Χιλιάδες ενορίες κλείνουν, ενώ όλο και πιο πολλοί μιναρέδες ξεπετάγονται σε ευρωπαϊκές πόλεις.
Αποτέλεσμα; Οι χριστιανοί θα είναι σε 20 χρόνια μειοψηφία στην Ευρώπη.
Σύμφωνα με σχετικές μελέτες, οι πιστοί του χριστιανισμού πληθυσμιακά μειώνονται και γερνούν, την ίδια ώρα που το Ισλάμ εποικίζει δυναμικά την «Γηραιά Ήπειρο» μέσω των μουσουλμάνων μεταναστών.
Εκκλησίες κλείνουν ή συνενώνονται και τζαμιά τεραστίων διαστάσεων, που αποτελούν, εκτός από χώρους προσευχής, και χώρους συνεστίασης και κοινωνικοποίησης για χιλιάδες μουσουλμάνους!
Τεμένη αναγείρονται, ενώ αυξάνονται τα ισλαμικά γκέτο, όπου σε πολλές περιπτώσεις απαγορεύεται με το έτσι θέλω, η παρουσία λευκών χριστιανών.
Τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Γερμανική Διάσκεψη των Επισκόπων για τους πιστούς του χριστιανισμού στην Γερμανία το 2016 σοκάρουν!
Η γερμανική Καθολική Εκκλησία έχασε, μέσα σε έναν χρόνο, 162.093 πιστούς, ενώ 537 ενορίες έκλεισαν


Στις ΗΠΑ, το ποσοστό των λευκών πολιτών που δηλώνουν χριστιανοί έχει πέσει κάτω από 50%!
Οι χριστιανοί παραμένουν μεν πλειοψηφία στην χώρα, κάτι που και εδώ αναμένεται να αλλάξει, φτάνοντας περίπου στο 70%, αλλά οι λευκοί χριστιανοί συνιστούν πλέον μόλις το 43% του [πληθυσμού των Ηνωμένων 


Η είδηση αποτελεί αν μη τι άλλο «καμπανάκι» για την χριστιανοσύνη, την ώρα που ταγοί των Εκκλησιών μιλούν για διάλογο με το Ισλάμ και το χαρακτηρίζουν ως ένα «φιλικό περιβάλλον»!
Όλα αυτά αντί να μιλήσουν στον κόσμο για τον Χριστό και τα απλά Του λόγια και να αφήσουν στην άκρη τις τυπολατρίες και τους «άγιους γεροντάδες»! Να φέρουν


Θα μας πείτε και πολύ σωστά, γνωρίζουν άραγε οι ίδιοι τι έχει πει ο Χριστός πραγματικά;





el.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου