Σάββατο 6 Μαΐου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ (ALERT)! ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΦΩΤΙΑ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ… Κορυφαίοι Ατομικοί Επιστήμονες Προειδοποιούν… !!!


ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ «ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ Η ΡΩΣΙΑ..»
«ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΚΠΛΗΞΗ…»
Οι Ατομικοί Επιστήμονες δημοσίευσαν μια μελέτη, την 1η Μαρτίου 2017, η οποία αναφέρει»

«Το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των πυρηνικών δυνάμεων των ΗΠΑ απεικονίστηκε στο κοινό ως μια προσπάθεια να εξασφαλιστεί η αξιοπιστία και η ασφάλεια των πυρηνικών πυρομαχικών στο αμερικανικό πυρηνικό οπλοστάσιο και όχι να ενισχυθούν οι στρατιωτικές ικανότητές τους. Στην πραγματικότητα, όμως, το πρόγραμμα αυτό έχει εφαρμόσει επαναστατικές νέες τεχνολογίες που θα αυξήσουν σημαντικά τη δυνατότητα στόχευσης του οπλοστασίου των βαλλιστικών πυραύλων των ΗΠΑ. Αυτή η αύξηση των δυνατοτήτων είναι εκπληκτική – ενισχύοντας τη συνολική δύναμη θανάτωσης των υφιστάμενων βαλλιστικών πυραυλικών δυνάμεων των ΗΠΑ κατά περίπου τρεις – και δημιουργεί ακριβώς αυτό που θα περίμενε κάποιος εάν πυρηνικά όπλα σχεδίαζαν να έχουν την ικανότητα να πολεμούν Και να κερδίσουν έναν πυρηνικό πόλεμο με τον αφοπλισμό των εχθρών με μια έκπληξη»
Η μελέτη αυτή συντάχθηκε από τους τρεις κορυφαίους επιστήμονες της Αμερικής, Hans Kristensen, Matthew McKinzie και Theodore Postol, που ειδικεύονται στην ανάλυση των οπλικών αντικειμένων και ιδιαίτερα στη γεωστρατηγική ισορροπία μεταξύ των εθνών.
Και συνεχίζει: «Οι Ρώσοι σχεδιαστές θα δουν σχεδόν βέβαια την πρόοδο στην ικανότητα συγχώνευσης, ενισχύοντας έτσι μια ολοένα και πιο εφικτή ικανότητα προληπτικής πυρηνικής επίθεσης των ΗΠΑ – μια ικανότητα που θα απαιτούσε από τη Ρωσία να λάβει αντίμετρα που θα αυξήσουν περαιτέρω την ήδη επικίνδυνα υψηλή ετοιμότητα των ρωσικών πυρηνικών δυνάμεων. Οι τεταμένες πυρηνικές στάσεις που βασίζονται στις υποθέσεις των χειρότερων περιπτώσεων προγραμματισμού δημιουργούν ήδη την πιθανότητα πυρηνικής αντίδρασης σε ψευδή προειδοποίηση επίθεσης. Η νέα ικανότητα δολοφονίας που δημιουργείται από την υπερσυμπύκνωση αυξάνει την ένταση και τον κίνδυνο να χρησιμοποιηθούν οι αμερικανικές ή ρωσικές πυρηνικές δυνάμεις για την έγκαιρη προειδοποίηση μιας επίθεσης – ακόμη και όταν δεν έχει σημειωθεί επίθεση»
Οι συγγραφείς εξηγούν γιατί μια τυχαία εκκίνηση του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου ή η παγκόσμια εξαφάνιση θα ήταν πιθανότερη από τη Ρωσία παρά από τις ΗΠΑ:
«Η Ρωσία δεν διαθέτει λειτουργικό σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης υπέρυθρης ακτινοβολίας με βάση το διάστημα, αλλά στηρίζεται κυρίως σε ραντάρ έγκαιρης προειδοποίησης εδάφους για την ανίχνευση επίθεσης αμερικανικών πυραύλων. Δεδομένου ότι αυτά τα ραντάρ δεν μπορούν να δουν πέρα από τον ορίζοντα, η Ρωσία έχει λιγότερο από το μισό χρόνο έγκαιρης προειδοποίησης από τις Ηνωμένες Πολιτείες. (Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν περίπου 30 λεπτά, η Ρωσία 15 λεπτά ή λιγότερο.)»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου