Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ: Οι Τούρκοι μπορούν να πλήξουν σε 20 λεπτά την Κοζάνη


Άμεσος κίνδυνος την ώρα που στην Ελλάδα ελάχιστοι ασχολούνται με τα εθνικά θέματα

Οι PTJ, οι επίλεκτοι του Σερβικού Στρατού, αποτελούν τις ειδικές δυνάμεις που βάζει μπροστά η Σερβία για να απαντήσει στις ορέξεις των Αλβανών για τη «Μεγάλη Αλβανία», ενώ φουντώνει η κόντρα για το Κοσσυφοπέδιο.
Όπως σχολιάζεται από μέσα ενημέρωσης, το φυτίλι στα Βαλκάνια έχει ανάψει για τα καλά λίγα χιλιόμετρα από τα ελληνικά σύνορα.
Ο Πρόεδρος του Κοσσυφοπεδίου Χασίμ Θάτσι έγραψε στο Facebook:

«Αν η Ε.Ε κλείσει την πόρτα στο Κόσοβο τότε η μόνη λύση είναι η ένωση των Αλβανών σε ένα κράτος. Το σχέδιο της Μεγάλης Αλβανίας είναι προϊόν σερβικής προπαγάνδας. Οι Σέρβοι ήδη προετοιμάζουν τη Μεγάλη Σερβία κάτω από τη μύτη της Ε.Ε».
Από την πλευρά τους τα σερβικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για «πυριτιδαποθήκη»  στα Βαλκάνια  και δείχνουν την Αλβανία. Σ
Σύμφωνα με σερβικά μέσα o πρωθυπουργός της Σερβίας, Αλεξάντερ Βούτσις δήλωσε ότι «πίσω από τις δηλώσεις για τη Μεγάλη Αλβανία, υπάρχει οργανωμένο σχέδιο» ενώ μιλά για ίχνη Αλβανών πρακτόρων στην Πρίστινα. Μάλιστα  γράφουν ότι «Τούρκοι και ΝΑΤΟ  θα στείλουν σύγχρονα ελικόπτερα  «Βlack Hawk»  και φορητό οπλισμό στο Κοσσυφοπέδιο».
Τουτέστιν η Τουρκία βοηθά την Αλβανία.
Το μακρύ χέρι της Τουρκίας απλώνεται στα Βαλκάνια και μετά το δημοψήφισμα εντείνεται η ανησυχία για τη στάση του Ερντογάν στην περιοχή.
Ο πρωήν διοικητής της ΕΥΠ, Ιωάννης Κοραντής, αποκαλύπτει τον κίνδυνο που βρίσκεται μια ανάσα από την Κοζάνη.
«Οι Τούρκοι έχουν φτιάξει αεροπορική βάση στη κεντρική και νότιο Αλβανία με την οποία μπορεί κάλλιστα να πληγεί η Κοζάνη μέσα σε 20 λεπτά με ελικόπτερο»!
Απαιτείται αφύπνιση κράτους, Στρατού και πολιτών, καθώς τα εθνικά θέματα έχουν υποβαθμιστεί και ως εκ τούτου οι εχθροί της χώρας βρίσκουν ευκαιρία να μας «στριμώξουν» στην γωνία.






katoxika nea


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου