Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Ο Σόρος κύριος ομιλητής σε μυστική συνάντηση της Κίνησης Συμμαχίας Δημοκρατικής Αντίστασης

Ο Σόρος κύριος ομιλητής σε μυστική συνάντηση της Κίνησης Συμμαχίας Δημοκρατικής Αντίστασης

Εντείνονται οι προσπάθειες υπονόμευσης του Τραμπ.

Σε μυστική τριήμερη διάσκεψη, στην οποία οι μεγάλοι δισεκατομμυριούχοι δωρητές σχεδιάζουν τα επόμενα βήματα της "αντίστασης" κύριοι ομιλητές ήταν ο Τζώρτζ Σόρος και η αρχηγός της αντιπολίτευσης των Δημοκρατικών Νancy Pelosi, σύμφωνα με την Free Beacon της Ουάσινγκτον.
 Μετά την εκπληκτική ήττα των Δημοκρατικών από τον Donald Trump το 2016, ο Τζώρτζ Σόρος με τα ατελείωτα δισεκατομμύρια ανέλαβε τον έλεγχο του Δημοκρατικού Κόμματος. Όπως είναι γνωστό έχει μια μακρά και βρώμικη ιστορία στο να σπέρνει διαφωνίες στις ξένες κυβερνήσεις, να τις χειραγωγεί οικονομικά και να υποκινεί και να χρηματοδοτεί φυλετικές ταραχές στις ΗΠΑ. Πολλά σάιτ στις ΗΠΑ καλούν τον κόσμο να υπογράψει, ώστε η διοίκηση του Τραμπ να ανακαλέσει την ιθαγένεια του Σόρος και να κλείσει τις αντιδημοκρατικές ομάδες του, που προκαλούν αναταραχές.

 Η Δημοκρατική Συμμαχία, μια λέσχη φιλελεύθερων δωρητών με βαθιά τσέπη, που κατευθύνει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια σε χρηματοδότηση εγκεκριμένων αριστερών ομάδων, βρέθηκε στο La Costa Resort της Καλιφόρνιας το πρωί της Τετάρτης για τη σύνοδο κορυφής των δωρητών. Η ομάδα συνέχισε την παράδοση της μυστικότητας, υποσχόμενη σε όλα τα μέλη και τους φιλοξενούμενους της συνόδου κορυφής ότι η συμμετοχή τους θα "παραμείνει εμπιστευτική".
 Η πρώτη σελίδα της ημερήσιας διάταξης του συνεδρίου, η οποία ελήφθη από την Washington Free Beacon (και μπορείτε να τη δείτε στο σύνολό της εδώ), καθορίζει τις "κατευθυντήριες γραμμές συμμετοχής", εξηγώντας ότι η Συμμαχία για τη Δημοκρατία είναι ένας "ασφαλής τόπος" για τους δωρητές και τους ακτιβιστές. Οι επισκέπτες έχουν την εντολή να μην μοιράζονται τα ονόματα των μελών με τον Τύπο και να μην τα δημοσιεύουν σε οποιονδήποτε ιστότοπο κοινωνικών μέσων επικοινωνίας, να επικοινωνούν με τη Δημοκρατική Συμμαχία όταν τα "επικοινωνούν με τα ΜΜΕ ή κάποιον blogger" και να "αποφεύγουν να αφήνουν ευαίσθητο υλικό σε μέρη που μπορεί κάποιος να έχει πρόσβαση."
Αυτή η τελευταία οδηγία αγνοήθηκε.
Η ημερίδα είχε τον τίτλο: "Πέρα από την αντίσταση, ανακτώντας το προοδευτικό μας μέλλον" και διήρκησε 3 μέρες εκδηλώσεων, με αποκορύφωση το δείπνο την τελευταία μέρα με την επικεφαλής Πελόσι.
 Οι επισκέπτες παρακολούθησαν το «A Talk with George Soros», ο οποίος  παρουσιάστηκε με ένα «ειδικό βιντεοσκοπημένο μήνυμα» από τη δημοκρατική γερουσιαστή Kamala Harris (Καλιφόρνια).
 Δεν είναι όλες οι συνεδριάσεις στο συνέδριο ανοιχτές σε όλους τους επισκέπτες.
Ορισμένες συναντήσεις είναι "μόνο με πρόσκληση", "μόνο για μελλοντικούς συνεργάτες" ή "μόνο για συνεργάτες".
 Ακριβώς πριν την ομιλία της Pelosi, για παράδειγμα, θα γίνει ένα φόρουμ "Μόνο για συνεργάτες" αφιερωμένο στη "δέσμευση πόρων". Η Δημοκρατική Συμμαχία ουδέποτε έκανε τις αποφάσεις της δέσμευσής της διαθέσιμες στο κοινό.
 Ο πρόεδρος της Συμμαχίας για τη Δημοκρατία Gara LaMarche έγραψε σε επιστολή στους συμμετέχοντες που περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη ότι η νίκη του Νοεμβρίου του Προέδρου Trump ήταν «η πιο κατακλυσμική εκλογή της σύγχρονης ιστορίας».




el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου