Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

ΦΩΤΙΑ & ΤΣΕΚΟΥΡΙ! ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ – ΒΟΜΒΑ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ!!! Το Μήνυμα στην Άγκυρα…


Με ποιόν Επίτιμο Αρχηγό Α/ΓΕΣ συναντήθηκε και φωτογραφήθηκε στην Ορκωμοσία των Νεοσυλλέκτων ο Πάνος Καμμένος και το ερώτημα είναι τι; …Σημαίνει κάτι η Παρουσία του επιτίμου Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγου Κώσταντίνου Ζαζιά στην Αυλώνα και μάλιστα δίπλα-διπλα με τον νυν Α/ΓΕΣ;
Θα μας πείτε Επίτιμος είναι ο Στρατηγός μπορεί να πάει παντού και έχει το δικαίωμα να βρίσκεται σε κάθε τελετή και στην Ορκωμοσία ειδικά των Τεθωρακισμένων το όπλο από το οποίο προέρχεται ,ο τ.Α/ΓΕΣ

Αλλά η εμφάνιση του Στρατηγού Ζαζιά που όπως έχει δηλώσει το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το χωράφι του, δημιούργησε εύλογα ερωτήματα …Αν και ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις !
Κάποιοι λένε ότι υπάρχει σχετική πρόταση στον τέως Αρχηγό για την υπό σύσταση «Γραμματεία των Βετεράνων στο ΥΠΕΘΑ «! (φήμες ; θα δείξει )
Κάποιοι άλλοι αφήνουν υπονοούμενα οτι ΥΕΘΑ θα ταξιδέψει την Μεγάλη Εβδομάδα σε νησιά και Φυλάκια στο Αιγαίο με άγνωστο άτομο …
…Αλλά και που να γνωρίζει τα τεκταινόμενα ,ενώ οργιάζουν οι φήμες για ενασχόληση του Κωσταντίνου Ζαζιά με την Πολιτική ,μετά και την άρνηση που εισέπραξε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος και οι ΑΝΕΛ από πρώην Αρχηγούς !
VETERANOS
Στον χαιρετισμό του ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος είπε μεταξύ άλλων:
“Το διάστημα της θητείας σας, αποτελεί εκτός των άλλων και μία δημιουργική φάση της ζωής σας, όπου σας δίνεται η δυνατότητα όχι μόνο να συνεισφέρετε στην άμυνα της πατρίδας, αλλά να καταρτιστείτε με όσο το δυνατόν περισσότερα εφόδια και γνώση και να αποκτήσετε δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να ενταχθείτε με αξιώσεις στο δύσκολο και ανταγωνιστικό επαγγελματικό βίο.
Με το νέο θεσμό των ΟΒΑ κάποιοι από εσάς θα έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν τη ζωή τους στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις…
Η Ελλάδα, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι δύναμη ασφάλειας και πυλώνας σταθερότητας στην περιοχή των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου. Μέσω των ισχυρών Ενόπλων Δυνάμεων, της μαχητικής τους ικανότητας και της αποτρεπτικής τους δύναμης υπηρετούμε την ειρήνη.
Τονίζουμε δε προς κάθε κατεύθυνση, ότι ο σεβασμός των αρχών του διεθνούς δικαίου και των υποχρεώσεων που απορρέουν από αυτό, συνιστά την απαραίτητη προϋπόθεση ειρηνικής συνύπαρξης και συνεργασίας μεταξύ κρατών και λαών. Είμαστε όμως αποφασισμένοι να αντισταθούμε σε οποιαδήποτε πρόκληση και απειλή κατά της εδαφικής μας ακεραιότητας και της εθνικής μας ανεξαρτησίας”.



hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου