Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

ΕΜΦΥΛΙΟΣ στην ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!Μία ο ΦΙΛΗΣ, τώρα ο ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ κουνάνε 'μαντήλια' στον Αλέξη...


«Η συζήτηση για τα επιπλέον μέτρα και τα αντίμετρα γίνεται πάνω στο έδαφος του συμφωνημένου πρωτογενούς πλεονάσματος. Υπάρχει η ανάγκη να ψηφιστούν (σ.σ. τα όποια μέτρα) από ευρύτατη πλειοψηφία της Βουλής», τόνισε συνέντευξή του στον Real fm, ο κ. Σκουρλέτης, προσθέτοντας πως «δεν ξέρω αν θα είναι 180, παραπάνω ή λιγότερο και δεν μπορούμε να παραγνωρίζουμε αυτή τη διάσταση. Είναι προσωπική μου άποψη. Μιλάω για μια αυξημένη πλειοψηφία».
Μία που το είπε ο κος Σκουρλέτης μία που ξεκίνησαν τα σενάρια της ψήφισης των μέτρων από 180 βουλευτές, που είχε τεθεί στο τραπέζι και στο παρελθόν, με φόντο την προοπτική μιας δύσκολης συμφωνίας, κάτι που είχε κατηγορηματικά διαψευσθεί από κυβερνητικά στελέχη.
«Ο κ. Σκουρλέτης ζήτησε σήμερα από την αξιωματική αντιπολίτευση να γίνει ουσιαστικά συνένοχη στην κυβερνητική αποτυχία, ανικανότητα και αναλγησία και να ψηφίσει τα νέα δυσμενή μέτρα στη Βουλή. Τον ενημερώνουμε για να μην αγωνιά ούτε εκείνος, ούτε ο κ. Τσίπρας, ότι η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει το νέο πακέτο μέτρων της Κυβέρνησης. Όλοι συνειδητοποιούν ότι η Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση», τόνιζε σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.
Στην ίδια γραμμή κινήθηκαν και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης. Φυσικά τα σενάρια αυτά φρόντισε η Κυβέρνηση να τα διαψεύσει, ωστόσο η ζημιά έχει γίνει.







voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου