Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

ΕΘΝΙΚΗ Π Ρ Ο Δ Ο Σ Ι Α ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ… ΤΟΥΡΚΙΑ (ΙΙ)


ΕΙΝΑΙ …ΣΙΓΟΥΡΟ; ΕΙΝΑΙ Ελληνίδα(;;;) Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η Μ.Γιαννακάκη;;; (ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ …ΤΟΥΡΚΩΝ!!!!)
ΕΛΕΟΣ! ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ …ΑΠΕΙΡΟ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η …ΒΛΑΚΕΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ!
Με ανάρτησή της στο ‘Facebook’, αργά το βράδυ της Κυριακής, η Γενική Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μαιρούλα Γιαννακάκη, (η κολλητή της Ρεπούση, όταν ήσαν μαζί στην ανύπαρκτη Δημάρ) κατηγορεί για …ρατσισμό (!) την Ολλανδική κυβέρνηση, επειδή απαγόρευσε στους Μογγόλους υπουργούς του Ερντογάν, να κάνουν προεκλογική εκστρατεία μέσα στο Ολλανδικό έδαφος!
ΙΔΟΥ η ανάρτηση της Μαιρούλας, για να φρί-ξε-τε: «Η απόφαση της Ολλανδικής κυβέρνησης, συνιστά παραβίαση των δικαιωμάτων (!) των Τούρκων πολιτών, που διαβιούν επί του εδάφους της, κλείσιμο του ματιού στο …ακροδεξιό και ξενοφοβικό ακροατήριο και δεν τιμά την παράδοση της ανεκτικότητας, που χαρακτηρίζει αυτή την χώρα αιώνες τώρα. Αλλοίμονο, αν η απάντηση της Ευρώπης στον Ερντογάν, είναι να αρχίσει να του μοιάζει».
Και το ακόμη πιό φοβερό είναι, ότι αποκάτω σχολιάζει ο Κωνσταντινουπολίτης δημοσιογράφος του «Σκάϊ» Μανώλης Κωστίδης και ΣΥΜΦΩΝΕΙ με την Μαιρούλα!…




hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου