Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!Ετοιμάζουν ΣΤΡΑΤΟ 500.000 ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ...


Σάλος έχει προκληθεί από την είδηση του κομματικού στρατού 500,000 ψηφοφόρων που ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο (προφανώς με αίσθηση του χιούμορ) ονομάζει «Σχέδιο Ανάπτυξης».
Λόγω των τεράστιων ποσοστών ανεργίας που μαστίζουν την Ελλάδα, αλλά και των χαμηλότατων αμοιβών που λαμβάνουν όσοι, τυχεροί, εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα η υπόσχεση δημιουργίας 500.000 περίπου νέων θέσεων εργασίας την επόμενη τετραετία φαντάζει μονόδορομος στα μάτια των απελπισμένων Ελλήνων.
Πώς θα επιτευχθεί ο στόχος αυτός;
Aυτό που σχεδιάζεται είναι να «φορτωθεί» το δημόσιο με άλλους 150.000 εργαζόμενους ετησίως μέσα από την υλοποίηση ενός τριετούς προγράμματος, έστω και αν αυτές οι θέσεις είναι προσωρινής απασχόλησης και προκαθορισμένου κατώτατου μισθού, με συνολικό κόστος 1,5% του ΑΕΠ σε βάθος τριετίας.
Φυσικά για τον ιδιωτικό τομέα και δάνεια για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας είναι της τάξης των 5.000- 20.000 ευρώ ώστε μόνο για σουβλατζίδικα ή καφέ μπορούν να χρησιμεύσουν.
Φυσικά το ζητούμενο είναι η εξοικονόμηση κονδυλίων για τις μαζικές αυτές προσλήψεις. Αν θυμηθούμε τις πρόσφατες επαφές με την Παγκόσμια Τράπεζα, ένα θέμα που επιμελώς θάφτηκε από τα συστημικά ΜΜΕ καταλαβαίνουμε τι σχεδιάζουν στα υπόγεια του Μαξίμου.





voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου