Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ!!!


%ce%ba%cf%85%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%82-600x275
Σε εθνικιστική έξαρση βρέθηκε ο ακροδεξιός Τούρκος ο ηγέτης του Κόμματος Εθνικής Δράσης (MHP) Ντεβλέτ Μπαχτσελί και μέλος εθνικιστικής οργάνωσης «Γκρίζων Λύκων» που… αποφάνθηκε ότι η Κύπρος είναι Τουρκική!
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό: «Είναι σημαντικό να υπάρξει μια δίκαιη λύση στο Κυπριακό. Όμως είναι λάθος να εγκαταλειφθεί η «πατρίδα» με υποχωρήσεις μόνο και μόνο για να υπάρξει λύση. Το έδαφος είναι η πατρίδα, είναι η τιμή. Εκείνοι που θέλουν μια γρήγορη λύση, εάν προκαλέσουν σύγχυση στους τίτλους ιδιοκτησίας της Κύπρου τότε δεν θα μπορέσουν να δώσουν εξηγήσεις στους ήρωες μας. Έχει έδαφος η ‘ΤΔΒΚ’ να το επιστρέψει; Αν έχει που είναι; Έχει θυσιαστεί η Μόρφου και η Καρπασία; Και κάθε φορά θα λέμε η Κύπρος είναι τουρκική και θα παραμείνει τουρκική»
Από την πλευρά του ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ μιλώντας στην Τουρκική Βουλή που συζητούσε το Κυπριακό ζήτημα, ζήτησε να «τερματιστεί η αδικία που γίνεται στο νησί» και να γίνει δίκαιη «μοιρασιά». Όπως εξήγησε: «Σήμερα η ελληνοκυπριακή πλευρά εκπροσωπεί ολόκληρο το νησί ενώ στην Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου εφαρμόζεται εμπάργκο. Σήμερα οι διαπραγματεύσεις αυτές θα αποκαταστήσουν αυτή την αδικία. Και εμείς θέλουμε μια δίκαιη λύση στο Κυπριακό, μια δίκαιη μοιρασιά η οποία θα περιέχει εκ περιτροπής προεδρίας των δύο πλευρών στην Κύπρο».






hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου