Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Πιάσε με αν μπορείς …


aetos


Το παιχνίδι σκλήρυνε , τα πιόνια άλλαξαν , οι ταχύτητες μπήκαν…
Τα ιερατεία πάντα σε μια μάχη, συνεργαζόμενα αλλά σε μάχη…
Οι κοινοί στόχοι δεν αλλάζουν…αλλάζουν οι διαθέσεις ανάκτησης εξουσίας !
Αυτοκρατορίες γεννήθηκαν και έπεσαν σε αυτή την γήινη ιστορία , κρυφές γραμμές αίματος χρίστηκαν μυστικά ως εξουσιαστες αυτού του κόσμου,εξουσιαστες που ελέγχουν της μαριονέτες που εσύ θεωρείς σαν εξουσία!
Μια από της μεγαλύτερες αυτοκρατορίες ήταν και η Ελλάδα…. !
Θα είχαν ποτέ σκεφθεί οι Έλληνες , το ελληνικό ιερατείο … την συνέχεια σε αυτόν τον πλανήτη;
Παλαιά οι βασιλείς σκέφθηκαν ότι θα ήταν δύσκολο να συνεχίσουν να αρμέγουν τους δούλους …θα ήταν δύσκολο να γίνεται για παντα με τον ίδιο τρόπο και της ίδιες οικογένειες στην εξουσία!
Φύγανε ποτέ οι βασιλείς ; Μας έδωσαν μια «δημοκρατια¨ σαν Νίκη αλλά και σαν δούρειο ίππο που σφράγιζε μια εγγύηση για την κληρονομιά τους;
Πέθαναν οι μεγάλες αυτοκρατορίες; Η μεταμφιέστηκαν σε κρυφούς μεταπαικτες ;
Ποιοι είναι πισω από όλα; .. Μπορεί πίσω από όλα αυτά που εμείς ζούμε σαν θέατρο να υπάρχουν καλά κρυφές παλαιές δυνάμεις ;
Ερωτήσεις που είναι καλό να της κάνεις σύντομα;
Γιατί την αλλαγή σκηνικού τα ιερατεία θα προσπαθήσουν με αντινοηση να την ονομάσουν Νίκη και θα προσπαθήσουν να καπηλευτουν αυτή την Νίκη! Να την καπηλευτουν επικοινωνιακά , ψυχικα ,….μέσα στην συνείδηση σου … γιατί όλα γίνονται για σένα σαν έπαθλο!
Στατιστικά τόσα χρόνια θα έπρεπε να έχουν βρεθεί άνθρωποι που το φως της ψυχής τους θα τους έκανε να στραφούν ενάντια στο ιερατείο…μιλάω για παιδιά που το ιερατείο διαλέγει μέσα στον χρόνο για την συνέχεια τον μεγάλων μυστικών!
Υπάρχουν οι άνθρωποι που από μέσα έκαναν την δική τους κρυφή επανάσταση ;
Μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που έφτασαν να γνωρίζουν τα μυστικά τους ;
Μπορεί αυτοί οι άνθρωποι να έφτασαν να γνωρίζουν τα μεγαλύτερα μυστικά και να μην κάνουν κάτι;
Άλλαξε το σκηνικό και για όλα υπάρχει ένα όριο… σε όλα υπάρχουν κανόνες .. συνθήκες !
Στις συνθήκες που πρόκειται να παραβιαστούν στο άμεσο μέλλον… ίσως κάποιοι να είναι πλέον έτοιμοι …και με τα χέρια λυμένα… με εν λευκό άδεια …να πράξουν άμεσα αντίποινα !
Σύντομα θα δούμε ένα παράδοξο σε αυτή την ιστορία του πλανήτη γη … θα δούμε το φαινόμενο της «προστασίας» στους πιστούς του μαυροψυχη … να βρίσκεται σε καθημερινή έκπτωση και οι μέχρι χτες αλώβητοι και αγέρωχοι εχθροί της ανθρωπότητας να γίνονται ..απλοί θνητοί … γυμνοί και έτοιμοι για την προσωπική τους κρίση!
Βέβαια θέλει πολύ ακόμα εκπαίδευση στο να κατανοησεις ποιος επαιζε το ρολο ποιου … !
Το θέμα μας είναι ότι από εδώ και πέρα … σημάδια αυτοκρατοριών , μυστικά χιλιετηρίδων ,θα βρεθούν στο δρόμο αυτόν που θα τολμήσουν να σπάσουν την συνθήκη!!!!
Αυτά .. είναι μια νέα σκηνή στο έργο … μια σκηνή που φέρνει δικαιοσύνη!




katoxika nea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου